Masami Fusion Cuisine: Sushi en cocktails in Hoofddorp

Kom jij stijlvol culinair genieten bij Masami Fusion Cuisine? Ga mee op wereldreis! Dit restaurant in Hoofddorp mixt en matcht sushi, Japanse en Europese gerechten. De eigenaren willen jou als gast de vele windstreken op vijf sterrenwaardige manieren samen laten beleven. Hiermee onderscheidt dit restaurant zich van andere restaurants. Daarnaast is het ontwerp van interieurarchitect Eric Kuster oogverblindend mooi. Hij tekende ook voor het ontwerp van Michelinsterrestaurant De Librije en Amsterdamse club Jimmi Woo. Je waant je in een echte wereldstad met het ‘metropolitan luxe’ decor.
Interieur met bloesemboom van restaurant masami Bron: Danny de Casembroot

Vijf sterren sushi & Japans restaurant  

Masami is een nieuw restaurant in Hoofddorp en gelegen op het bedrijventerrein bij het station. Het werd in 2019 geopend door niemand minder dan Herman den Blijcker. Hier wordt de Aziatische keuken gecombineerd met die van Europa, onder leiding van chefkok Thanurak Somchit. Stap binnen in het prachtige decor voor een bijzondere lunch of diner. De hele menukaart is een mix van twee continenten. De ruime keuze aan sushirolls, dimsum en gerechten van de barbecue wordt met passie bereid. Met kreeft, coquilles en de befaamde Wagyurund geef je jouw diner de vijf sterren die je wilt. Alvast zin om te watertanden? Bekijk de prachtige foodfoto’s die een internationale award wonnen! 

Cocktails in The Garden 

Ook als je alleen wilt borrelen met een cocktail ben je bij Masami aan het goede adres. Het interieurontwerp is ook in de tuin te vinden. Met prachtige meubels, lampjes en heaters is het hier ook het hele jaar aangenaam. Bestel een klassieker zoals een gin-tonic of mojito. Liever de eigen mixen proberen? Cherry Blossom of Sweet Sweet Masami zijn het proberen waard.  

Interieur restaurant Masami
kok aan het werk in de keuken van restaurant Masami
Gedekte tafel van restaurant Masami

Exclusief privédiner bij Masami Hoofddorp 

Wil je exclusief en op en top genieten van het lekkerste eten? Boek dan een privédiner of een van de besloten meeting rooms. Zo kun je optimaal met jouw gezelschap het eten van Masami Fusion Cuisine ervaren. De ligging bij het zakendistrict in Hoofddorp en luchthaven Schiphol maken het hiervoor een perfecte plek. Masami Fusion Cuisine heeft zelfs een exclusieve privésportschool waar je voor of na de lunch en diner een workout kunt doen.  

Take a away sushi 

Wil jij thuis ook uitpakken met het heerlijke eten van Masami Fusion Cuisine? Bestel dan het heerlijke eten online. Je kunt de gerechten bij Masami Fusion Cuisine ophalen of laten bezorgen bij jou thuis. Dit is vijf dagen per week mogelijk!   

Contact

Masami Fusion Cuisine
Polarisavenue 151
2132 JJ Hoofddorp
Nederland