Senbazuru: Japans restaurant in Hoofddorp

Bij Japans restaurant Senbazuru kun je ongekend genieten. Proef de Japanse keuken met verse sushi en sashimi. Japanse specialiteiten komen uit de beste keukens van de wereld. Dat ervaar je bij Senbazuru! Eigenaren Danny en Fanny Tan verwelkomen je graag in hun restaurant in Hoofddorp.
bar en restaurant bij Senbazuru

Japans restaurant Hoofddorp

Bij Senbazuru geniet je zes dagen per week van verse en gevarieerde gerechten uit Azië. De kwaliteiten van de koks zul je al snel ontdekken. Vakmanschap, finesse en creativiteit zijn sleutelwoorden in de keuken van Senbazuru. De sushi en sashimi zijn populaire gerechten en worden dagvers gemaakt. Probeer ze allemaal bij Senbazuru. De meeste sushirolls worden bij je aan tafel gemaakt en ook andere gerechten bereidt de kok aan de plaat bij jouw tafel. Dit geeft je een extra leuke en unieke ervaring!

Maandmenu Senbazuru Hoofddorp

Senbazuru stelt elke maand een geheel nieuw en uniek menu samen. Zo heb je iedere maand weer een nieuwe verrassing om te proeven en raak je nooit uitgekeken op de kaart! Bijkomend voordeel, je hoeft zelf niet te kiezen tussen de vele gerechten die op de kaart staan. De koks maken een mooie combinatie voor jou. Uiteraard mag je dieetwensen doorgeven. Er zijn ook genoeg sushigerechten zonder vis mogelijk.

Tafel met eetstokjes en servet

Thuis genieten van de Japanse keuken

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen zin hebt om naar een restaurant te gaan. Lekker thuis in je joggingspak en sweater genieten van verse sushi kan ook! Bij Senbazuru kun je een heerlijke sushibox afhalen of thuis laten bezorgen. Je kunt je bestelling doorgeven via Thuisbezorgd.nl of bellen naar 023 563 71 93. Waar wacht je nog op?

Senbazuru restaurant is goed te bereiken met de auto en is zeker de moeite waard als je erg van Japans eten houdt! Maak snel je reservering via hun website.

Contact

Restaurant Senbazuru
Arnolduspark 10
2132 CR Hoofddorp
Nederland