Massada Bar & Kitchen: een hotspot die je niet wilt missen

Soms zijn er van die plekken waar je direct vrolijk van wordt. Massada in Nieuw-Vennep is er daar één van. Of je nou toe bent aan een versgemaakte cappuccino met gebak tijdens het winkelen, of zin hebt in een heerlijke cocktailavond met vriendinnen; het vrolijke team van Massada staat voor je klaar.
Restaurant van binnen met panoramisch uitzicht

Panoramische hotspot

Wanneer je over het Händelplein in Nieuw-Vennep loopt, valt dit panoramische café-restaurant direct op. Buiten word je namelijk al verleid door het zonnige terras en de 360º inkijk naar het prachtige interieur. Maar ook als je niet in de buurt bent, is Massada het bezoeken waard.

Deze hotspot is namelijk elke dag geopend van 10:00 tot 23:00 uur en je kunt hier terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Het personeel maakt met veel liefde én een grote glimlach een latte-art in je koffie en serveert je gebak van Patisserie Vermeer of bonbons van Dunja. ’s Avonds mag er gedanst worden wanneer er weer een speciale Cocktailnight of DJ-night wordt georganiseerd. Of ga je liever voor een romantisch diner voor twee? Massada biedt ruime keuze op het menu en ziet jou graag met onvergetelijke herinneringen naar huis gaan.

Meisje tapt bier
Ravioli met tomaatjes op mooi bord
Cappuccino en menukaart
Massada restaurant van buiten, panoramisch

Volg je Massada al op Instagram?

Op dit Instagram account deelt Massada regelmatig inspirerende gerechten en leuke achter-de-schermen beelden. Ook ben je hier aan het juiste adres voor speciale winacties en arrangementen. Wat een feestje om te volgen!

En wist je al dat je bij Massada ook terecht kunt voor take-away, cadeaubonnen en private dining? Zo reserveer je hier met een grote groep voor bijvoorbeeld je verjaardag en geniet je van een samengesteld menu.

Contact

Massada
Händelplein 1
2151 NL Nieuw-Vennep
Nederland