Bakkerij MAMA: ambachtelijke broden uit Zwanenburg

Meel, water en zout. Dat is de basis voor de heerlijke verse broden van Bakkerij MAMA. Geen toevoegingen, gewoon terug naar de pure basis. Knapperig, overheerlijk ambachtelijk brood. In deze bakkerij in Zwanenburg zie je de bakkers aan het werk. Stap de winkel binnen, de geur van vers brood komt je tegemoet. Of verlekker je aan de heerlijke gebakjes. Neem een kopje koffie en kijk toe vanuit de zaak. In de zomer is er een klein terras.
Interieur bakkerij mama Zwanenburg

Ambachtelijke broden van Bakkerij Zwanenburg 

De bakkers van Bakkerij MAMA zijn dagelijks vroeg uit de veren om te zorgen dat er vers brood en heerlijk desembrood voor jou klaar ligt. Al het meel wordt gemalen door Hollandse molens en het brood gebakken in een stoomoven. Vanaf 8.00 uur ligt het verse brood op de planken en om 14.00 uur sluit de winkel al. Wil je dus zeker iets lekkers hebben? Zet je wekker! Ook voor overheerlijke patisserie ben je hier aan het juiste adres. In het weekend is er net iets meer keuze. Niet alleen op de locatie in Zwanenburg, maar ook op twee locaties in Amsterdam en bij veel horeca in de omgeving. 

Interieur bakkerij mama Zwanenburg
toonbank met lekkers van bakkerij zwanenburg
Toonbank met taart van bakkerij Mama Zwanenburg

MAMA Zwanenburg is sociaal 

Bakkerij MAMA is meer dan alleen een bakkerij. Zoals de naam al suggereert, kun je hier wat moederliefde verwachten. De bakkerij in Zwanenburg is plek waar gezond eten, cultuur en sociaal samenzijn bij elkaar komen. Daarom organiseert MAMA regelmatig leuke evenementen in de achtertuin. Houd de social media daarvoor in de gaten! Iedere week kun je ook een avondmaaltijd afhalen. Neem je eigen pan mee zodat je kunt eten ‘wat de pot schaft’. 

Brood online bestellen 

Wil jij zeker weten dat jouw favoriete brood op voorraad is? Bestel dan gemakkelijk je brood online! Via de webshop kun je verschillende producten bestellen en twee dagen later staat de bestelling voor je klaar in de winkel. 

Heb jij al trek in een verse boterham, krentenbol of gebakje van Bakkerij MAMA? 

Contact

bakkerij MAMA
Domineeslaan 31
1161 BV Zwanenburg
Nederland