Mooca: ontbijt en lunchen in Hoofddorp Winkelstad

Midden in het winkelhart van Hoofddorp vind je Restaurant Mooca. Mooca is de perfecte locatie voor een heerlijk ontbijtje voor het winkelen, een lunch tijdens het winkelen of een lekkere borrel of diner na het winkelen. Met de uitgebreide menukaart vind je bij Mooca voor ieder wat wils!
Terras bij Mooca

Lunchen Hoofddorp  

De menukaart van Mooca heeft een ruime keuze voor lunchen in Hoofddorp Je gerecht wordt geserveerd als een bord vol lekkers voor je neus. De gerechten zijn allemaal rijk gevuld en hebben een uitstraling waar je gelijk trek van krijgt. Bij Mooca hebben ze ook iedere week een special. Zo kun je iedere week weer terug komen bij Mooca voor een speciaal broodje die jij nog nooit op hebt. Of kies uit een van de lekkere andere gerechten op het menu. 

Interieur restaurant Mooca Hoofddorp
Interieur Mooca met grote menukaart op de muur geschreven

De keuken van Mooca    

Wanneer je binnenkomt bij Mooca, valt één ding direct op: de open keuken. Je kunt zelf zien hoe de chefkok jouw gerecht klaarmaakt. De kok maakt gebruik van dagelijks verse, veelal biologische producten, uit de regio. Doordat de producten uit de regio komen, hoeven de producten geen lange afstand af te leggen. Op deze manier draagt Mooca zijn steentje bij aan een duurzamere wereld. 

Thuis genieten van Mooca  

Een drukke dag, maar wel trek in iets lekkers? Dan hebben we goed nieuws want je kunt ook thuis genieten van Mooca! Elke dag van de week bezorgt Mooca thuis. Je kunt gemakkelijk online bestellen en voordat je het weet, staat de bezorger voor je deur. Wil je toch wel even een frisse neus halen? Wandel dan langs Mooca. Het team zorgt dat je lunch klaar staat zodat je het direct mee naar huis kunt nemen.  

Schuif aan bij Mooca voor een heerlijke stevige lunch met een lekker drankje erbij en ga daarna shoppen in Hoofddorp Winkelstad.  

Contact

Mooca Hoofddorp
Polderplein 98-99
2132 BE Hoofddorp
Nederland