Proeflokaal de Polderboom: terras aan Marktplein Hoofddorp

In een prachtig historisch pand uit 1860, in het centrum van Hoofddorp, vind je Proeflokaal de Polderboom. Het prachtige gebouw doet al meer dan 150 jaar dienst als horecagelegenheid. En sinds een aantal jaar schittert Proeflokaal de Polderboom in het mooie pand. Je kunt hier terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, diner of voor een lekkere borrel. Het terras van het restaurant ligt op het zonovergoten Marktplein. Het is een bekende spot in Haarlemmermeer!
Bloesem, bar en tafels in restaurant de Polderboom.

Over de eigenaar Jos Bölte

Voor velen zal Jos Bölte geen onbekende zijn in de Hoofddorpse horeca. Naast Proeflokaal de Polderboom Hoofddorp is Jos ook eigenaar van Joseph aan de Poel in Aalsmeer en oud-eigenaar van Bar Bistro Joseph en Bar Josephines. Toen het monumentale pand in het centrum van Hoofddorp te koop kwam, wist hij meteen dat dit de plek was waar een gezellige bar en restaurant moesten komen. 

 

De gevel van de Polderboom
Het gezellige terras van de Polderboom
Zitje in het oude karakteristieke restaurant.

Dé perfecte plek voor bierliefhebbers

Proeflokaal de Polderboom is the place to be voor echte bierliefhebbers. De bar heeft maar liefst tien verschillende bieren van de tap en deze verschillen per seizoen. Daarnaast zijn er ook nog eens tien speciaalbieren op de fles. Geen liefhebber van bier, maar wel op zoek naar een leuke plek om te borrelen? Ook dan is Proeflokaal de Polderboom een echte aanrader! Voor de niet-bierdrinkers zijn er namelijk veel verschillende wijnen, gintonics of vele verschillende non-alcoholische drankjes.  

Contact

De Polderboom
Marktplein 31
2132 DA Hoofddorp
Nederland