Bar-Bistro Joseph: trendy fusion restaurant in Hoofddorp

In het centrum van Hoofddorp, vind je de trendy en moderne Bar-Bistro Joseph. In dit fusion restaurant worden invloeden van over de hele wereld gecombineerd. Van de Côte d’Azur naar New York, India of Hongkong. De chefkok maakt gerechten uit de internationale keuken en geeft hier zijn eigen twist aan. Een restaurant met allure dat door de vele smaken voor een breed publiek toegankelijk is.
Interieur bar bistro Joseph

Een 3-gangen wereldreis

De chefkoks van Bar-Bistro Joseph doen er alles aan om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. Een prachtige Angus beef of een speelse variant op de Oosterse curry. Bij Bar-Bistro Joseph kan het allemaal. Weet je niet welk gerecht je moet kiezen? Vraag de kok om het 3-gangen menu met de beste gerechten van de week. De kok stelt deze iedere week opnieuw samen. Laat je verrassen en ga mee op wereldreis!

Sfeerimpressie met ronde zithoek bij bar bistro Joseph
Aanzicht voorkant met terras bar bistro jospeh
Bar met aantal wijnflessen bij bar bistro Joseph

Restaurant en cocktailbar Hoofddorp

Nadat je heerlijk hebt gegeten bij Bar-Bistro Joseph kun je een deur verder bij zusje Josephines terecht. De bartenders zorgen voor een heerlijke cocktail om samen te proosten met jouw gezelschap. Blijf lekker lang kleven en proef de vele keuzes die de kaart biedt. Deze broer en zus zorgen voor een heerlijk compleet avondje uit voor familie en vrienden.

Bruiloft of verjaardagsfeest bij Bar-Bistro Joseph

Binnenkort een bruiloft? Of opzoek naar een toffe locatie om je verjaardag te vieren? Bar-Bistro Joseph helpt je graag om een feest te organiseren die je gasten nooit meer zullen vergeten. In de speciale privéruimte zorgt Bar-Bistro Joseph voor een verjaardagscadeautje en een welkomstcocktail, maar ook voor een zakelijk evenement zijn de mogelijkheden eindeloos. Met heerlijke hapjes, drankjes en muziek is jouw evenement een topevenement.

Laat jij je verrassen door de internationale gerechten bij Bar-Bistro Joseph?

Contact

Bar-Bistro Joseph
Hoofdweg 728 A
2132 BV Hoofddorp
Nederland