Lola's: huiselijk restaurant in Abbenes

Lola's ligt aan de Ringvaart, bij de Kaagse plassen en precies op de provinciegrens van Noord-Holland en Zuid-Holland. De mooie locatie aan het water maakt dit huiselijke restaurant tot een populaire plek. Je kunt zelfs met de boot aanmeren!
Terras aan de kaag bij Lowietje aan de Kaag

Familie is alles bij Lola's

Lola's staat voor ongedwongen genieten. Het huiselijke restaurant voelt als thuiskomen. Bij Lola's draait het om familie, gezelligheid en genieten van het heerlijke eten. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel en het team streeft zeven dagen per week naar perfectie. Er is een uitgebreide menukaart waar iedereen wel wat lekkers op kan vinden. Van shared lunch tot heerlijke broodjes en salades. Elke dag open voor koffie met een lekker stuk appeltaart, lunch, een uitgebreide borrel of diner. Ook voor events en zakelijke gebeurtenissen ben je bij Lola's aan het juiste adres.  

Aanmeren terras bij Kaagse plassen 

Ben je aan het varen op de Kaagse plassen en wil je even een terrasje pakken? Vanaf de Ringvaart kun je bij Lola's aanmeren om een borrel te drinken aan het water. Wordt het een huisgemaakte limonade, smoothie, zomers biertje, champagne of cocktail? De drankkaart biedt een ruime keuze. Door de ligging van het terras op het zuidwesten geniet je hier tot zonsondergang. En de borrelplank, die wil je er gewoon bij! 

Interieur bij Lowietje aan de Kaag

Hapje eten restaurant bij de Kaag 

Dat eten bij Lola's lekker zal zijn, staat buiten kijf. Op het dinermenu vind je veel klassiekers zoals spareribs, Lola's burger en kipsaté. Wil je iets nieuws proberen? Ga dan voor de bao bun peking eend, zalm met bacon korst of de sukade met een heerlijke truffeljus. Ook voor de kinderen hebben ze een zeer uitgebreide menukaart. Ben je voor de lunch op zoek naar een echt uitstapje? Dan kan je een uitgebreide shared lunchplank bestellen om van te genieten. 

Onvergetelijke momenten vier je bij Lola's

Heb je iets te vieren en ben je opzoek naar een locatie voor een onvergetelijke dag? Kom ook dan naar Lola's. Hapjes, drankjes en natuurlijk het mooiste uitzicht. Je wordt van alle gemakken voorzien. Is het voor een klein, groot of zakelijk gezelschap? Maak je geen zorgen, dit kan allemaal in dit restaurant aan de Kaag. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Lola's is ideaal bereikbaar vlakbij de snelweg A4 en je kunt gratis parkeren bij het restaurant. Laat jij je in de watten leggen met je familie bij Lola's? 

Contact

Lola's
Huigsloterdijk 257
2157 LN Abbenes
Nederland