Restaurant Het Oude Dykhuys: Klassiek genieten in Lisserbroek

Het Oude Dykhuys in Lisserbroek is een klassiek en sfeervol restaurant. In de 19e-eeuwse boerderij is het restaurant gevestigd. De ideale plek om te ontspannen en genieten van een heerlijke lunch of diner. De keuken kookt geheel Frans en maakt gebruikt van de beste ingrediënten, recepten en technieken. Het Oude Dykhuys staat bekend om de combinatie van klassieke eenvoud en pure klasse. De wijn- en spijsavond is ook populair en je kunt hier zelf een kookworkshop volgen.
Aanzicht voorkant van het oude dijkhuis Lisserbroek

Klassiek restaurant in Lisserbroek

In de oude boerderij is er ruimte om zes dagen per week sfeervol te genieten van lunch en diner. Het Oude Dykhuys heeft een aparte kamer, namelijk een wijnkelder. Laat je adviseren voor de beste wijnen passend bij jouw gerecht. De sommelier geeft je graag advies zodat je een bijpassende fles wijn of glas kunt betellen. De menukaart van Het Oude Dykhuys volgt het seizoen. Voor het diner is er een wisselend 4-gangen menu of een 3-gangen maandmenu. Je hebt altijd de keuze tussen vis en vlees.

 
Wijn- en spijsavond

Een aantal keer per jaar is er een wijn- en spijsavond. Het Oude Dykhuys haalt dan diverse wijnen van over de hele wereld in verschillende prijsklassen in huis. De wijn- en spijsavond is een culinair feest waarbij je een 5-gangen menu krijgt en per gang twee verschillende wijnen proeft. De sommelier geeft hierbij een toelichting. Door de uitleg is het een leerzame avond.

Gedekte tafel met wijnglazen en open haard op achtergrond
Restaurant Het Oude Dykhuis

Thuis koken

Bij Het Oude Dykhuys kun je ook gerechten voor thuis bestellen. De thuisbestelkaart is een afspiegeling van de menukaart in het restaurant. Kies jij voor een heerlijke lunch of 5-gangen diner bij jou thuis? Heb je geen mogelijkheid om luxe een avondje uit eten te gaan of geen zin om te koken? Bestel dan bij Het Oude Dykhuys. Verwarm je eten en geniet van de gerechten!

Kookworkshop

Bij Het Oude Dykhuys geniet je niet alleen van het lekkere eten met een passend glas wijn. Er zijn ook kookworkshops te volgen. De kookworkshop volg je individueel of met een team, bijvoorbeeld voor een leuk bedrijfsuitje! Het is een vol dagprogramma. Om je in te schrijven voor de workshop bel je naar ​​0252-413 905 of mail je naar info@hetoudedykhuys.nl.

 

Ga jij binnenkort klassiek genieten bij Het Oude Dykhuys? Bekijk alvast de menukaart of reserveer voor de wijn- en spijsavond.

Contact

Restaurant Het Oude Dykhuys
Lisserdijk 567
2165 AL Lisserbroek
Nederland