Cafetaria Visser: snacken met uitzicht op het Noordzeekanaal

Kom jij snacken met uitzicht op het Noordzeekanaal? Dichtbij de pont van Buitenhuizen en recreatiegebied Spaarnwoude ligt Cafetaria Visser. Een fijne stop na een dag in de buitenlucht. Ook is het een fijne plek voor een onderbreking van een fiets- of wandeltocht. Op het mooie grote terras en binnen in de huiselijke sfeer kun je genieten van snacks en broodjes. Kom gezellig een hapje eten bij Cafetaria Visser!
Cafetaria Visser aan het water.

Cafetaria Visser, de snackbar van Spaarndam 

In 1974 begon Cafetaria Visser als een snackwagen. Deze snackkar lag naast de pont van Buitenhuizen. Een ideale plek voor een broodje kroket of patatje met! De bekendheid van Visser nam in de loop der jaren toe. De huisgemaakte gehaktbal en de welbekende Visserburger zijn in de wijde omtrek bekend. Warm binnen op bij de houtkachel in het huiselijke interieur. Of geniet van de zon op een van de vele plekjes op het terras. De familie Visser staat al jaren voor je klaar. Inmiddels werkt de vierde generatie al mee in het bedrijf. 

Visser gehaktbal en burger 

Cafetaria Visser heeft net als iedere snackbar een breed assortiment. Je kunt er natuurlijk terecht voor een heerlijk patatje met een snack. Maar de zelfgemaakte gehaktbal moet je proeven. Het geheime recept maakt deze snack al jaren een groot succes. Ook de Visserburger is al jaren een publiekstrekker. Heb je dus enorme trek? Probeer ze gerust allebei! 

Catering bij Cafetaria Visser 

Heb je iets te vieren en ben je opzoek naar goede catering? Cafetaria Visser biedt deze mogelijkheid ook aan. Heerlijke hapjes, salades, saté en/of gehaktballen uit de hotpot, belegde broodjes of complete lunch of warm-koud buffet. Zelfs drankjes kunnen worden verzorgd door Cafetaria Visser. 

Ben jij in de buurt van Cafetaria Visser? Ga dan zeker even langs voor een lekkere snack of een kopje koffie!  

Binnenkant Cafetaria Visser
Binnenkant Cafetaria Visser

Contact

Visser Cafetaria
Pontplein 1
2064 KC Spaarnwoude
Nederland