Grand Café De Parel: dineren aan de Westeinderplassen

Grand Café De Parel is een gezellig restaurant dat ligt aan de Westeinderplassen bij Leimuiderbrug. Een van de uitspraken van Grand Café De Parel is: “Een goed bewaard geheim vlakbij Amsterdam Airport”. Het is de ideale stop op je fietsroute door Haarlemmermeer waar je in alle rust en met uitzicht over de plassen kunt genieten van een hapje eten.
Terras op het water van De Parel.

Lunchen tijdens fietsroute Haarlemmermeer 

Heb je trek gekregen tijdens het fietsen? Stop dan voor een lunch aan de waterkant bij Grand Café De Parel. Op de menukaart staan lekker belegde broodjes, warme gerechten en salades. Alleen toe aan kop koffie met een stukje gebak? Ook dat kan. Na zo’n stevige bodem kun je weer doortrappen! Tijdens het eten heb je een mooi uitzicht op de Westeinderplassen. 

De bar van Grand Cafe de parel
Zicht op Grand cafe de Parel vanaf de Ringvaart met bootjes in het water

Vernieuwd restaurant Leimuiderbrug 

Sinds januari 2022 is Grand Café De Parel in een geheel nieuw jasje gestoken. Het restaurant heeft een fijne sfeer waar jij kunt genieten van een hapje en drankje. Het is een locatie waarbij het echt voelt alsof je er even tussenuit bent. Met recensies is het beoordeeld tot nummer 1 restaurant van Leimuiderbrug. Het is dus zeker de moeite waard om eens naar toe te fietsen of varen. Want er is ook plek voor je bootje bij de eigen aanlegsteiger! 

Restaurant aan Westeinderplassen 

De Westeinderplassen strekken zich uit van Leimuiderbrug tot Aalsmeer en het is het grootste binnenwater van de provincie Noord-Holland. Hier zie je veel bedrijvigheid op het water, want het is een fantastische plek voor watersport. Zeilen, surfen of suppen. Alle watersporters weten dit de Westeinderplassen te vinden.  

Kom jij genieten van een heerlijk gerecht met uitzicht op de Westeinderplassen? 

Contact

Grandcafé De Parel
Leimuiderdijk 364
2155 MT Leimuiderbrug
Nederland