Restaurant Geoff’s: eten aan het water in Aalsmeerderbrug

Zoek je een restaurant aan het water? Geoff’s in Aalsmeerderbrug ligt aan de Ringvaart bij de Westeinderplassen van Aalsmeer. Kijk uit over de bootjes en geniet van de beroemde biefstuk. Ook voor een heerlijke high tea of high wine ben je op deze mooie locatie aan het goede adres. Geniet van het lekkere weer, eten en de omgeving.
Reclamebord buiten van Geoff's met 2 fietsers op de achtergrond

Restaurant aan het water

Meer aan met je boot of stap af op de fiets. Bij Geoff’s kun je gezellig een hapje eten. Geoff’s staat bekend om zijn heerlijke biefstuk en lekkere saté. Voor lunch en diner worden de gerechten geserveerd aan het water. Ben jij meer een kaasfan? Dan is de kaasfondue echt iets voor jou. In de zomer braadt Geoff’s ook vlees en vis vers op de barbecue. Geoff’s werkt met dagverse producten. Dat maakt de gerechten extra lekker!

Borrelen aan het water in Aalsmeer

Heb jij iets te vieren of heb je gewoon zin in een lekkere borrel? Dan ben je bij Geoff’s aan het juiste adres. Op deze mooie locatie serveren zij jou graag een apetijtelijke borrelplank. Je hoeft geen diner meer te bestellen, want dit vult de maag. Borrelgerechtjes kun je ook los bestellen. Tijd voor een high wine of high tea? Deze mogelijkheid biedt Geoff’s je graag aan  aan. Het kan al vanaf twee personen. Met diverse hapjes en drankjes ga je met een goed gevulde buik naar huis. Kortom: het wordt een gezellige middag of avond!

Fles wijn met menukaart op tafel bij Geoff's
Interieur van restaurant Geoff's Aalsmeerderbrug
Terras aan het water bij Geoff's

Je kunt thuis ook genieten van Geoff’s

Geoff’s heeft ook de mogelijkheid om gerechten af te halen of te laten bezorgen. Voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, desserts, maar ook lekkere snacks voor bij de borrel. Alles wat op de dinerkaart staat, kan je afhalen of laten bezorgen. Zo kun je thuis ook optimaal genieten van het heerlijke eten van Geoff’s!

Ben jij in de buurt van de Ringvaart of fiets je gezellig langs Geoff's? Stap dan naar binnen. Geniet van het mooie uitzicht en het heerlijke eten en drinken.

Contact

Restaurant Geoff's
Aalsmeerderdijk 452
1436 BM Aalsmeerderbrug
Nederland