Restaurant Lieveling: Paviljoen en terras aan het water in Hoofddorp

Restaurant Lieveling is een prachtig restaurant en locatie voor partijen. Hier kun je terecht voor een lunch, diner of borrel. Geniet op het terras aan het water en op de kaart staan bekende klassiekers. Ook voor een onvergetelijke trouwdag, een waardige condoleance of vergadering is het paviljoen een fijne plek. De mooie omgeving van bomen en uitzicht over de Toolenburger Plas in Hoofddorp maken het compleet.
Restaurant Lieveling van buiten met blauwe lucht

Terras aan water: Toolenburger Plas 

Het markante pand heeft de vorm van een vlinder en ligt aan dit kleine meer. Het restaurant is open van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur. In de zomermaanden is het een populaire plek met het heerlijke terras aan het water. Door de juiste ligging kijk je hier vanaf de loungebank met een wijntje naar de zonsondergang.  

Menukaart van Lieveling, restaurant in Hoofddorp  

Chefkok Yordy Hoogland is de drijvende kracht sinds 2014 van Restaurant Lieveling. Samen met zijn keukenbrigade maakt hij de heerlijke bekende klassiekers zoals Varkenshaas, Steak, Rib-Eye en zalm. Voor de lunch staat de clubsandwich carpaccio en tonijnsalade al jaren op de kaart. Uiteraard is er ook vegetarische keuze. Op het terras aan het water is het heerlijk borrelen, zeker met de fijne borrelkaart. 

Bovenaanzicht restaurant aan het water
Team Lieveling
Drankjes buiten

Arrangementen partycentrum 

Wil je een babyshower, verjaardag of bijzonder jubileum vieren? Als partycenter is het paviljoen van Lieveling een geliefde locatie. Voor allerlei festiviteiten zijn er arrangementen zoals een 3 gangen lunch of diner, walking diner, high-beer, high-wine of barbecue op het terras. Afhankelijk van het aantal personen maakt Lieveling een voorstel op maat voor jou. 

Trouwlocatie Hoofddorp 

Trouwen is de mooiste dag uit je leven. Hoe mooi is het dan om die dag bij Restaurant Lieveling in Hoofddorp te vieren? Het uitzicht aan het water is een uniek en een zonsondergang maakt je bruiloft af. De ceremonie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Daarna is het heerlijk borrelen met vrienden en geliefden op het terras. Gaat de barbecue daarna aan en blijven jullie dansen tot in de diepe uurtjes?  

Lieveling is een prachtige plek in Hoofddorp! Van een hapje eten en de mooiste dag van je leven tot de dag van samen zijn. Restaurant Lieveling biedt het allemaal!  

Contact

Restaurant Lieveling
Redenburgsingel 110
2135 AC Hoofddorp
Nederland