Jeugdland Hoofddorp: spelen, bouwen en knutselen

Jeugdland is het land in Hoofddorp waar kinderen zich kunnen uitleven. Het is een feest om hier je kinderfeestje te geven of op schoolreisje te gaan. Kinderen kunnen meedoen aan de leukste kinderactiviteiten en natuurlijk zo vaak als ze willen van de kabelbaan.
Kom spelen en ontdekken op een leuke en leerzame manier. Wanneer kom jij een keer langs bij Jeugdland Hoofddorp met je kinderen?
Kinderen aan het timmeren met pallets bij Jeugdland Hoofddorp

Buitenspelen bij Jeugdland Hoofddorp

Jeugdland Hoofddorp is een plek waar kinderen lekker kunnen bouwen, spelen en knutselen. Het is een echte speel-, doe-  en ontdekkingsplek en het is een feestje om hier buiten te spelen. Jeugdland is voor kinderen van alle leeftijden. Zo spelen ze met water, zand of hout of ze beklimmen de leuke speeltoestellen die op het terrein staan.

Kinderactiviteiten op Jeugdland Hoofddorp

Iedere dag worden er leuke activiteiten georganiseerd op Jeugdland. Doe jij mee aan de workshop vogelhuisje stylen of kom je eigen zaadbommetjes maken? Bouw je eigen hut of doe een techniekproefje. Heb je wel eens met pijl en boog geschoten? Deze en nog veel meer leuke en leerzame activiteiten vind je bij Jeugdland. Het is hier nooit saai! Let op: voor sommige activiteiten vraagt Jeugdland Hoofddorp een kleine bijdrage bovenop de entree.

Glijbaan bij jeugdland hoofddorp
Kinderen van roetsbaan in Jeugdland Hoofddorp
Kind op surfplank op water bij jeugdland hoofddorp

Hele dag entree speeltuin

De kosten die Jeugdland Hoofddorp hanteert zijn erg laag. Zo willen ze dat ieder kind hier kan komen spelen en ontdekken. Een hele dag vrij spelen kost slechts 2 euro per kind. Wil je alleen een hut bouwen? Dat kost 1 euro extra. Je kunt ook een jaarabonnement nemen. Dan kun je altijd komen spelen voor slechts 20 euro.  En, goed om te weten, ouders en/of begeleiders mogen gratis naar binnen!

Horeca Jeugdland Hoofddorp

Heb je trek gekregen? Jeugdland Hoofddorp heeft ook de mogelijk om een kleine consumptie te halen zoals chips, koekjes, ijsjes of een tosti. Ook is er koffie, thee en frisdrank aanwezig.

Tip: In Nieuw-Vennep is er ook een Jeugdland, leuk als je eens een andere plek wilt ontdekken! 

Contact

Jeugdland Hoofddorp
Redenburgsingel 100
2135 AC Hoofddorp
Nederland