Jeugdland Nieuw-Vennep: spelen, hutten bouwen en knutselen

Bij Jeugdland Nieuw-Vennep kun je in de buitenlucht spelen en knutselen op een groot terrein. Er zijn gave speeltoestellen zoals een airtrampoline! Beleef de leukste dag van je leven en ga naar huis met een mooie herinnering en een leuk aandenken. Maak je eigen armbandje, zeepje of tie-dye t-shirt. Er is altijd plezier en het is er altijd mooi weer!
Jeugdland Nieuw-Vennep

Speeltuin Nieuw-Vennep

Jeugdland Nieuw-Vennep is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek voor kinderen van alle leeftijden. Op het grote terrein van Jeugdland Nieuw-Vennep staan veel leuke en uitdagende speeltoestellen. Uiteraard zijn de skelterrace en de airtrampoline populair.  Verder kun je spelen met water, zand en hout. Heb je zin om een hut te bouwen? Dat is geen probleem bij Jeugdland Nieuw-Vennep. Pak de hamer maar vast en teken je eigen ontwerp. Kun jij de laser ontwijken? Doe dan mee aan lasergame!

Activiteiten in Jeugdland Nieuw-Vennep

Iedere dag is een feestje bij Jeugdland Nieuw-Vennep. Iedere dag worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen zoals cakejes maken, armbandjes maken, zeep maken of een techniek proefje. Op speciale themadagen zoals Halloween is er ook nog iets extra’s. Kortom je hoeft je hier niet te vervelen. Alle activiteiten zijn te vinden in de agenda van Jeugdland Nieuw-Vennep.

varende kinderen bij Jeugdland
Spelende kinderen bij Jeugdland
Schminken bij Jeugdland Nieuw-Vennep

Samen Spelen: buitenspelen voor alle kinderen

Jeugdland Nieuw-Vennep vindt het belangrijk dat kinderen met en zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten en samen plezier kunnen maken. Bij Jeugdland Nieuw-Vennep is ieder kind welkom! In 2023 is de Samenspeeltuin geopend, een fantastische plek waar kinderen met zand en water kunnen spelen en nog veel meer te beleven is. De komende jaren gaat Jeugdland Nieuw-Vennep verder met het avontuurlijker en toegankelijker maken van ons terrein. Dit wordt mogelijk gemaakt door goede doelen en sponsors.

Meer informatie over Jeugdland Nieuw-Vennep

Jeugdland Nieuw-Vennep wil het spelen voor ieder kind mogelijk maken. Daarom zijn de kosten laag. Zo betaal je maar 2 euro per kind voor de hele dag spelen. Een jaarabonnement kost 20 euro per kind. Ouders en/of begeleiders kunnen gratis naar binnen. Er is ook wat lekkers te halen zoals een ijsje of tosti.

Heb jij al zin om jouw kids de dag van hun leven te geven bij Jeugdland Nieuw-Vennep?

Tip: In Hoofddorp is er ook een Jeugdland, leuk als je eens een andere plek wilt ontdekken!

Contact

Jeugdland Nieuw-Vennep
Getsewoudweg 2
2151 MS Nieuw-Vennep
Nederland