Restaurant Long Island: gastvrijheid in Hoofddorp

Wil je genieten van heerlijk eten op culinair niveau? Kom borrelen, lunchen of dineren bij Restaurant Long Island in Hoofddorp. Met een heerlijke wijnkaart en uitzicht op de Toolenburger Plas vanuit het hele paviljoen is het hier altijd fijn vertoeven.
Restaurant Long Island gezien vanaf de Toolenburgerplas

Terras en restaurant Toolenburger Plas 

Restaurant Long Island is een prachtig paviljoen aan de Toolenburger Plas en zeven dagen per week geopend. Hier geniet je van culinaire gerechten voor lunch of diner in het stijlvolle decor van het interieurmerk Riviera Maison. De keukenbrigade presenteert je een uitgebreide menukaart die een paar keer per jaar wordt aangepast. Zo staan er altijd specials uit het seizoen op. Na een wandeling rond de plas op adem komen? Bij Long Island kun je ook terecht voor een lekkere kop koffie of thee. In de zomermaanden is borrelen op het zonnige terras altijd een goed idee. Op het terras mag je hond ook mee! 

Team van Long Island Hoofdorp 

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij restaurant Long Island. Dat blijkt ook wel uit de reviews die het team krijgt. Het in de watten leggen van jou als gast is voor het team het allerbelangrijkste. Bewust leven en respect voor elkaar hebben zit in het DNA van dit bedrijf. Daarom geeft Long Island ook de kans aan mensen met een verstandelijke beperking. Als dagbesteding draaien zij mee in het bedrijf. Dat maakt dit restaurant bijzonder. De keukenbrigade maakt vol passie de smaakvolle gerechten en een wijn op de perfecte temperatuur is de kers op de taart. Wist je dat Brasserie Het Gemaal een zusje is van dit bedrijf? 

Terras met zicht op Toolenburgerplas Long island
Interieur binnenkant Long island
Zonnig terras Long Island met witte parasols

Arrangementen voor groepen 

Heb je iets te vieren of kom je gezellig met je familie eten? Bekijk dan één van de arrangementen van Restaurant Long Island. Wil je op een andere locatie dan bij Restaurant Long Island genieten van het heerlijke eten? Dit is zeker ook mogelijk. Het restaurant werkt samen met B&D Catering Hospitality Support. Zij verzorgen catering op iedere gewenste locatie.  

Vergaderlocatie Hoofddorp 

Kom je zakelijk een hapje eten of kom je voor een vergadering? Bijeenkomsten zijn zeker mogelijk bij Restaurant Long Island. Ze hebben drie mooie zalen waar jij terecht kunt met je collega’s of zakenrelaties. Je kunt er ook voor kiezen om vergaderen en eten te combineren. Restaurant Long Island heeft hier speciale arrangementen voor. Kijk voor alle mogelijkheden op de website. 

Restaurant Long Island heeft een prachtig terras aan het water waar je heerlijk kan genieten van de typische Hollandse luchten en vergezichten. En van al het lekkers op de menukaart. Wanneer laat jij je culinair verrassen bij dit restaurant?  

Contact

Long Island
IJweg 1270
2133 MJ Hoofddorp
Nederland