Zoet & Zalig: Kom gezellig lunchen in Hoofddorp

Houd jij van zoete taartjes, versgemaakte broodjes of een heerlijke borrel? Kom dan naar lunchroom Zoet & Zalig in Hoofddorp. Op het gezellige terras op het Polderplein geniet jij van lekkere broodjes of de huisgemaakte taartjes. Miranda van Berkel en Mandy Terlouw zijn tante en nicht. Ze runnen samen deze lunchroom. Kom na het shoppen in Winkelstad even op adem of geniet van de zon op het terras.
Zoet & Zalig binnen.

Proef taartjes bij Zoet & Zalig Hoofddorp

Elke dag maakt Zoet & Zalig de lekkerste zoete taartjes voor jou klaar. De geur van versgebakken appeltaart met een lekker kopje koffie of thee. Wie wil dat nou niet? Proef ook een van de andere taartjes. Allen gebakken met verse ingrediënten in de patisserie. En kun je niet kiezen? Neem dan een taart mee naar huis!

Lekker lunchen Hoofddorp op het terras aan het Polderplein

Kom lunchen met een lekkere salade of broodje terwijl je het shoppen in de Winkelstad onderbreekt. Naast taartjes bereidt Zoet & Zalig ook huisgemaakte broodjes. Uiteraard verser dan vers. De broodjes worden rijkbelegd met de lekkerste producten en heerlijke combinaties. Ga jij voor een broodje gezond of tonijnsalade? Met mooi weer kun je plaatsnemen aan een van de tafeltjes op het terras. Ook binnen is er ruime zitgelegenheid. Hier tref je een eigentijds industrieel interieur.

Broodje zalm
Terras van Zoet & Zalig
Drankje en broodje op terrras.

Heerlijk borrelen bij lunchroom Hoofddorp

Wil jij in de zon genieten van een heerlijk glas wijn of een biertje? Bij Zoet & Zalig is dit op het Polderplein mogelijk! Neem plaats op het terrasplein van Hoofddorp in het hart van de Winkelstad. Mag er een borrelhapje bij je glas wijn of biertje? Kies dan bijvoorbeeld voor de bittergarnituur. Ambachtelijk gemaakt volgens het recept van Oma Bob.

Combineer shoppen met een heerlijke lunch bij Zoet & Zalig in het centrum van Hoofddorp!

Contact

Zoet & Zalig
Polderplein 95
2132 BE Hoofddorp
Nederland