Hoofddorp Winkelstad & winkelcentrum Vier Meren: Hét winkelhart van Haarlemmermeer

Het centrum van Hoofddorp is het shopparadijs van Haarlemmermeer. Hier vind je allerlei grote fashion winkels en lokale winkeltjes. Winkelcentrum Vier Meren is volledig overdekt, waardoor je er met slecht weer ook terecht kunt. In dit winkelcentrum zitten veel kledingmerken, bekende retailconcepten, lekkere horecazaakjes maar ook grote supermarkten en lokale versondernemers voor een snelle boodschap. Met wie kom jij hier je slag slaan?

Goed parkeren bij winkels Hoofddorp 

In het centrum van Hoofddorp en winkelcentrum Vier Meren is er een groot aanbod van verschillende winkelketens. Kledingwinkels, maar ook supermarkten, juweliers en kappers. Je vind het allemaal in Hoofddorp Winkelstad. Op de website van Hoofddorp Winkelstad en Vier Meren is te zien welke winkeliers er precies in het winkelcentrum zitten. Met de handige plattegrond is het altijd duidelijk waar je welke winkel kunt vinden. Zo raak je nooit verdwaald!  

Het overdekte winkelcentrum Vier Meren is heel goed te bereiken met de auto. In de rest van het centrum zijn er meerdere parkeermogelijkheden; op straat, in een parkeergarage of in een blauwe zone. Uiteraard is ook het (bus)station slechts enkele minuten lopen. 

Markt in Hoofddorp centrum bomvol verse producten 

Net zoals in veel Nederlandse steden is er ook in Hoofddorp een weekmarkt. Elke vrijdag is het Burgemeester van Stamplein gevuld met ruim 100 verschillende kramen en foodtrucks. Allen met een zeer gevarieerd aanbod. Haal je heerlijke verse producten op de weekmarkt van Hoofddorp. Vanaf 9.00 tot 16.30 uur kun je langs de kraampjes lopen en zoeken naar de beste koopjes. De weekmarkt in Hoofddorp is altijd erg gezellig en een plek waar mensen elkaar graag ontmoeten voor een praatje.  

Vrouw loopt door winkelstraat in Vier Meren
Winkelen in Hoofddorp.

Winkelstad vol met cultuur 

Wil jij shoppen combineren met cultuur? Dat komt in Hoofddorp helemaal goed! Bij Hoofddorp Winkelstad zit ook C. Hoofddorp; het culturele centrum met een poppodium, theater, kunstencentrum en bibliotheek. Ook Kinepolis Bioscoop zit in het centrum. 

Koopavond en koopzondag winkelcentrum Vier Meren 

Winkelstad Hoofddorp is zeven dagen per week geopend. Op vrijdagavond is er koopavond. Plan binnenkort een dagje shoppen in samen met je gezin of je vrienden en ga langs bij het winkelcentrum van Hoofddorp. In Winkelstad zijn allerlei horecazaken te vinden voor een lunch, kop koffie of gezellige borrel. Bekijk ons overzicht van leuke restaurants in Hoofddorp. Ook is er een uitgebreide keuze van fastfood of take-away. Van afhaalpizza tot broodje kebab.   

Contact

Hoofddorp Winkelstad
Raadhuisplein 9
2132 TZ Hoofddorp
Nederland