Kinepolis Hoofddorp: naar de bioscoop in Haarlemmermeer

Kom naar de bioscoop in Haarlemmermeer. Kinepolis is de bioscoop in Hoofddorp en heeft acht filmzalen. Bekijk de nieuwste films midden in het centrum van Hoofddorp in de Kinepolis bios. Deze bioscoop heeft 1.115 comfortabele zitplaatsen. Door het brede filmaanbod is Kinepolis Hoofddorp het perfecte uitstapje op een regenachtige dag.
Interieur en bar bioscoop Kinepolis hoofddorp

Agenda bioscoop Hoofddorp  

Kijk jij al uit naar de nieuwste kastkraker? Wil jij alle Oscarwinnaars zien op het witte doek? Houd de agenda in de gaten van Kinepolis. Met acht verschillende zalen is er een breed aanbod van de nieuwste films.

 
Events bij Kinepolis Hoofddorp   

Voor jong en oud worden er regelmatig leuke events georganiseerd in de bioscoop. Bijvoorbeeld een Ladies Night voor moeders, dochters en vriendinnen. Of kom naar de Bier & Blockbusters avond voor vrienden. Er zijn ook speciale seniorenmiddagen voor de ouderen en in het Kids Weekend is er ruimte en aandacht voor de kleinere filmliefhebbers.  

Popcorn bij bioscoop Kinepolis
Interieur Kinepolis Hoofddorp
Receptie Kinepolis Hoofddorp

Eten voor de film: CineMenu   

Voordat je naar de bioscoop gaat nog even een hapje uit eten? Dat kan bij Kinepolis Hoofddorp. Voor een vaste prijs geniet je van het driegangenmenu bij één van De Beren restaurants en ontvang je na afloop een bioscoopkaartje. Je kunt er ook voor kiezen om te eten bij Woodstone. Daar betaal je voor een hoofdgerecht en een gratis bioscoopkaartje ook een vaste prijs. Het CineMenu is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook superleuk om cadeau te geven!  

Bereikbaarheid bios Hoofddorp 

De bioscoop is goed bereikbaar met de auto. Je kunt de borden volgen richting het centrum van Hoofddorp. Rondom Kinepolis Hoofddorp is voldoende parkeergelegenheid. Ook op de fiets is de bioscoop in Hoofddorp goed te bereikbaar. Voor de bioscoop zijn fietsenrekken aanwezig.  

Met rolstoel naar bioscoop Hoofddorp 

De bioscoop van Kinepolis Hoofddorp is rolstoelvriendelijk. Het gebouw beschikt over meerdere liften waarmee je gemakkelijk in de zalen en foyers kunt komen. Mocht je een invalideplaats willen reserveren kan dan via het telefoonnummer 023-3031030. 

Contact

Kinepolis Hoofddorp
Raadhuisplein 12
2132 TZ Hoofddorp
Nederland