Silverstone Partycenter in Zwanenburg: karten, bowlen en lasergamen

Zoek je een activiteit om met vrienden, familie of collega’s te ondernemen? Dan is het leuk om een keer langs te gaan bij partycenter Silverstone, hét partycentrum van Noord-Holland. Je kunt hier karten, bowlen en lasergamen. Er zijn meerdere horecagelegenheden. Oftewel: het ultieme dagje uit!
silverstone karten

Activiteiten in Silverstone: karten, bowlen en lasergamen

Bij Silverstone kun je verschillende activiteiten beleven. Er is voor ieder wat wils in dit family entertainment center. Stap in een kart en ga de race aan. Of ga jij de uitdaging in het lasergameveld aan? De perfecte spellen voor het verhogen van de teamspirit. Bij Silverstone kun je ook een potje voetballen, maar dan net anders, namelijk bungee-voetballen. Een erg leuke ervaring! Naast deze activiteiten is er ook een mogelijkheid om gezellig met een groepje gaan bowlen met op de spiksplinternieuwe bowlingbanen. Silverstone is bezig om nog meer attracties te ontwikkelen. Houd de website goed in de gaten.

Horecagelegenheid Silverstone

Bij Silverstone zijn er verschillende horecagelegenheden, zoals de Ridderzaal, de Pub en de centrale horeca. De Ridderzaal in Silverstone is een hele bijzondere themazaal. Je kunt hier dineren in middeleeuwse sferen aan robuuste houten tafels. Bij de Pub in Silverstone staat gezelligheid voorop. Je voelt je hier thuis zodra je hier binnenstapt. Dit is de ideale plek om je collega’s beter te leren kennen onder het genot van een biertje en een lekkere Hollandse bitterbal. De centrale horeca is voorzien van geluidwerend glas en heeft uitzicht op de hele kartbaan. Dit restaurant is zeer kindvriendelijk. Jij geniet van het eten, terwijl je kinderen de omgeving bekijken.

Silverstone reserveren

Een onvergetelijk dagje uit kun je makkelijk reserveren via de site. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer of via de mail. Vraag ook naar de mogelijkheden voor gunstig geprijsde arrangementen om meerdere activiteiten te combineren. Bij Silverstone zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor een uitstapje met vrienden, een kinderpartijtje, een vrijgezellenfeestje of een bedrijfsdag. Voor welke activiteit kies jij?

Contact

Silverstone Partycenter
Weerenweg 21-23
1161 AE Zwanenburg
Nederland