Mondi Pianobar & Restaurant in Badhoevedorp omgetoverd tot nieuwe uitgaanshotspot

Mondi Pianobar & Restaurant, gelegen op de bovenste verdieping van het Corendon Village hotel, heeft een totale make-over gekregen. De nieuwe uitgaanshotspot is omgetoverd tot een pianobar en biedt van woensdag tot en met zondag livemuziek onder leiding van Juni Juliet. Dit alles onder genot van exotische cocktails en smaakvolle gerechten geïnspireerd op de menukaart van restaurant Mondi in Amsterdam.
Juni Juliet voor de piano met microfoon in hand

Bezoekers genieten vijf avonden per week vanaf 18.00 uur van een entertainmentervaring met een geweldig uitzicht over Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem. Het muzikale programma is samengesteld door de wereldberoemde entertainer Juni Juliet aangevuld met artiesten die jazz, soul, salsa en hedendaagse muziek ten gehore brengen. De menukaart is geïnspireerd op de Amsterdamse hotspot: Mondi. Chefkok Justin Niessen laat in zijn gerechten zijn passie voor de Caraïben terugkomen. 

Totale make-over 

Interior Designer Martijn de Goede heeft de sfeer van een New Yorkse pianobar vertaald naar een 'classy' Skybar met tropische invloeden. Specifieke kenmerken als een zwart-wit patroon met azuurblauwe wandtegels gecombineerd met koraalroze details, vormen het uitgangspunt voor een uniek geheel. Grote exotische planten maken de sfeer in de bar compleet.

Juni Juliet 

Juni is een geboren entertainer en wereldberoemd in onder andere Curaçao, New York, Miami, Tokyo, Barcelona, Londen en Scheveningen. Als zanger, pianist en entertainer heeft Juni ook opgetreden in voorprogramma’s van "de Toppers", Frans Bauer, Marco Borsato en Glennis Grace. En in de bekende Crazy Piano’s in Scheveningen was hij 2 jaar lang als muzikant werkzaam. Na een verhuizing naar zijn geboorteland Curaçao in 2007, is hij nu weer helemaal terug in Nederland.

Een ober met schaal oesters in Skybar 747
Cocktails in skybar 747

Mondi Pianobar & Restaurant

Corendon Village Hotel
Schipholweg 291
1171 PK Badhoevedorp
Nederland