Wings Food & Drinks: modern eetcafé op Schiphol Airport

Wings is een modern eetcafé in de oude verkeerstoren op Schiphol-Oost. Een unieke locatie om te eten in een restaurant bij de luchthaven. Het restaurant opende ruim tien jaar geleden haar deuren. Wings Foods & Drinks is een gezellig en laagdrempelig restaurant op een unieke plek. Of je nu nog even voor vertrek naar het vliegveld wilt lunchen of gewoon wilt komen vliegtuigspotten, je bent hier altijd welkom.
Naam Wings op raam met op achtergrond vliegtuig

Eten bij Schiphol: geniet van de klassiekers  

Het menu van Wings is erg divers en goed gevuld met gerechten. Op het menu vind je voornamelijk klassiekers zoals een heerlijk broodje carpaccio of pikante kip. Je kunt genieten van de lunch tot 17.00 uur. Wil je alleen een borrel drinken met wat hapjes? Dan hebben ze ook heerlijke wijnen en bieren op het menu staan. Een portie bitterballen kan daarbij zeker niet missen. Naast bitterballen staan er ook andere snacks op het menu. 

Oude verkeerstoren van Schiphol 

Wings zit in de oude verkeerstoren van Schiphol. Dit is een mooie herinnering aan de luchtvaartgeschiedenis van schiphol. In 1998 werd de toren met de sloop bedreigd. Er werd geld ingezameld. Met dat  bedrag kon de toren, met een gewicht van 300.000 kilo, worden verplaatst naar een centrale locatie 30 meter verderop. Daar vormt het vandaag de dag een sociaal en zakelijk middelpunt op Schiphol-Oost. 

Interieur wings met hoge tafels met krukken op de achtergrond de serre
Eetcafe Wings vanaf buitenkant gezien
Kunstwerk van achterkant vliegtuig met vleugel bij eetcafe wings

Vliegtuigen spotten of wandelen in het Amsterdamse bos 

Als je een locatie zoekt om vliegtuigen te spotten, zit je bij Wings goed. Vanaf het terras heb je eerste klas zicht op de landende en overvliegende vliegtuigen. Is het een Boeing of ander type vliegtuig? Wellicht zie je het regeringsvliegtuig wel. Wings ligt ook vlakbij het Amsterdamse bos. Hier kun je heerlijk fietsen en wandelen. In het voorjaar staan de bloesembomen hier in bloei. Of bezoek de bekende geitenboerderij. 

Vergadering of groepsdiner  

Bij Wings Food & Drinks zijn ook zalen te huren voor bijvoorbeeld een vergadering of een  groepsdiner. Ideaal als jouw gasten op tijd een vlucht moeten halen! Of als jouw bedrijf barst van de vliegtuigliefhebbers. Je kunt bij Wings een aanvraag doen om een zaal te huren en uiteraard serveren zij daar graag een hapje of drankje erbij!  

Ga je binnenkort naar het buitenland en zoek je nog een plekje waar je kunt lunchen of dineren in de buurt van Schiphol? Dan is Wings Food & Drinks zeker een goede optie! 

Contact

Wings Food & Drinks
Stationsplein Zuid-West 602
1117 CN Schiphol
Nederland