Restaurant Den Burgh in Hoofddorp: dineren in een monumentale boerderij

Voor Restaurant Den Burgh ben je aan het goede adres voor fine dining. Gelegen in een monumentale boerderij in Hoofddorp met uitzicht op de Geniedijk is het hier goed toeven. In dit restaurant kun je genieten van culinaire gerechten bereid met eerlijke ingrediënten die deels uit de eigen moestuin komen. Een perfect bijpassende wijn uit de rijkgevulde wijnkelder maakt je lunch of diner compleet!
Restaurant Den Burgh buitenzijde

Stijlvol restaurant Hoofddorp  

Restaurant Den Burgh heeft een unieke setting in een oude verbouwde boerderij. Het restaurant is zo ingedeeld dat er een mooie open keuken is. Dit hebben de eigenaren bewust gedaan. Ze willen jou als gast de beleving geven van het eten en het koken. Er is ook een zonnig terras waar je kunt genieten. Vanaf je tafeltje daar heb je een vrij uitzicht op de Geniedijk. Dit is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed. Verder staat Den Burgh bekend om haar rijkgevulde wijnkelder. De sommeliers bevelen jou de perfecte wijn aan uit het assortiment. Er zijn 125 wijnhuizen vertegenwoordigd! Keuze genoeg dus! 

Producten uit eigen moestuin  

Het menu bij Den Burgh is gericht op fine dining en een culinaire kaart. Er staan verschillende gerechten op voor een heerlijke lunch of diner. De gerechten worden gemaakt met eerlijke producten die deels uit eigen moestuin komen. Dat maakt de gerechten extra bijzonder en lekker!  

Ruimtes voor groepen  

Wil je exclusief dineren? Den Burgh biedt ook veel mogelijkheden aan voor groepen. Zo zijn er een aantal stijlvolle kamers die je kan huren voor een familiedag, zakelijke bespreking of andere bijeenkomst. De besloten ruimte die je kunt huren bij Den Burgh zijn: de kamer van Biesheuvel, de opkamer, de oude keuken, de wijnkelder, de voorzolder en de achterzolder. Er is dus altijd een ruimte die bij jouw gezelschap past. Bij elke ruimte kun je een arrangement reserveren, bijvoorbeeld om culinair uit te pakken of om juist efficient te vergaderen.  

Hoe kom je bij Den Burgh Hoofddorp? 

Kom je met de auto naar Den Burgh? Den Burgh ligt nabij de A4 en A9 heeft een ruime parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren. Den Burgh is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, want er stoppen bussen vlakbij. Of stap op de OV-fiets vanaf station Hoofdorp. Je hoeft alleen de Geniedijk te volgen! Voor welke gelegenheid breng jij een bezoekje aan Restaurant Den Burgh? 

Contact

Restaurant Den Burgh
Rijnlanderweg 878
2132 ML Hoofddorp
Nederland