Jumpskillz: Trampolinespringen in de leukste jumphal van Hoofddorp

Bij Jumpskillz Hoofddorp kan iedereen zijn energie kwijt! Het is de perfecte indooractiviteit voor het hele gezin. Gezellig samen trampolinespringen in het leukste trampolinepark van Hoofddorp. Bovendien is dit uitje ideaal om te doen in de wintermaanden of op regenachtige dagen.
Kinderen aan het trampoline springen bij JumpSkillz Bron: visithaarlemmermeer.nl

Waarom trampolinespringen?

Veel kinderen zitten tegenwoordig veel op hun telefoon of te gamen achter een computer. Kinderen van nu hebben per dag veel meer schermtijd dan de kinderen van vroeger. Een trampolinepark is de perfecte oplossing om kinderen achter de beeldschermen vandaan te halen. En dat niet alleen! Het verbetert ook nog de conditie van de kinderen. Daarnaast is het goed voor de motoriek van een kind. Al met al een supergezonde en leuke activiteit!

Hoe werkt een bezoek aan Jumpskillz Hoofddorp?

Bij Jumpskillz koop je een kaartje voor één uur, dan kun je een uur lang overal van gebruik maken. Nog niet uitgesprongen na een uur? Dan kun je heel makkelijk je kaartje weer verlengen. Een toegangsbewijs voor deze jumphal kun je gemakkelijk online bestellen.

Kinderen springen in Ballenbak / piepschuimbak bij JumpSkillz
Kinderen hangen in ringen bij JumpSkillz

Kinderfeestje bij Jumpskillz

Voor de kinderfeestjes is er een aparte, stoer ingerichte ruimte beschikbaar met uitzicht over het hele trampolinepark. De kids kunnen bij een kinderfeestje één of twee uur jumpen in de jumphal. Allerlei sportieve uitdagingen voor de kinderen zijn verwerkt om lekker samen te sporten. Jumpskillz Hoofddorp biedt een aantal verschillende arrangementen aan die kinderfeestjes en sportclinics voor de kids heel leuk maken. Het wordt een onvergetelijke verjaardag!

Trampolinespringen voor volwassen

Trampolinespringen is niet alleen voor kinderen, maar natuurlijk ook voor volwassenen! In de weekenden na 19.00 worden er speciale uurtjes voor volwassenen aangeboden om trampoline te springen. Je kunt dan rustig jumpen zonder dat er constant kinderen rondrennen. En ook voor een bedrijfsuitje kun je bij Jumpskillz terecht!

Family jump op zondag

Wat is er dan leuker dan op een zondag tijd met het gezin door te brengen? Bij Jumpskillz Hoofddorp kun je op zondagochtend, tussen 10.00 en 12.00 uur, Family Jumpen. Dat is springen geblazen met de hele familie. Jouw kinderen zullen blij verrast zijn als jij zelf ook mee jumpt en willen je ongetwijfeld graag laten zien welke coole tricks zij in huis hebben.

Contact

Jumpskillz
Daalmeerstraat 5-7
2131 HD Hoofddorp
Nederland