SkiCentrum Hoofddorp: Krijg het echte wintersportgevoel!

Ga je binnenkort op wintersport of wil je gewoon heel graag een keer skiën of snowboarden?
Trek de ski's aan bij het SkiCentrum in Hoofddorp. Geniet van de afdaling op de unieke borstelbaan of maak eindeloze afdalingen bij de indoorrolbaan. Je krijgt weer helemaal het wintersportgevoel alsof je op de skipiste staat!
Kinderen op buitenpiste tijdens les bij Skicentrum hoofddorp

Borstelbaan

SkiCentrum Hoofddorp heeft een mooie borstelbaan die buiten is gelegen. Vanaf 3 jaar kun je gebruikmaken van deze baan. Je ervaring van de borstelbaan komt goed overeen met echte sneeuw. Het meenemen van eigen materialen is op deze borstelbaan toegestaan. Heb je zelf geen ski- of snowboardspullen? Geen zorgen! Deze kun je huren bij SkiCentrum Hoofddorp.

Indoorskibaan Hoofddorp

Wij jij genieten van eindeloze afdalingen? Bind dan snel je skies of snowboard onder en ga de indoorrolbaan op. Deze indoorskibaan mag je betreden vanaf 5 jaar. Op deze baan worden alleen lessen gegeven op verschillende niveaus. Wil je graag vrij skiën of snowboarden? Dan kun je naar de borstelbaan buiten overstappen.

3 meisjes op binnenpiste bij Skicentrum hoofddorp
Groep poseert op skibaan buiten bij Skicentrum hoofddorp
De buitenpiste van bovenaf met ski's op voorgrond en mooie zon
Skiles op buitenpiste bij Skicentrum hoofddorp

Skilessen en snowboardlessen

Iedereen kan leren skiën of snowboarden! Volg een van de skilessen of snowboardlessen bij SkiCentrum Hoofddorp. Met een breed aanbod van skilessen en snowboardlessen bij de indoorskibaan in Haarlemmermeer wordt iedereen klaargestoomd voor een geweldige wintersport. Je kunt bijvoorbeeld deze lessen volgen:

  • Privélessen skiën of privélessen snowboarden
  • Ga je naar de wintersport? Boek last-minute een les skiën of snowboarden
  • (Zit)ski- of snowboardles voor wintersporters met angst
  • Aangepaste (zit)ski- en snowboardlessen voor wintersporters met een handicap
  • Complete cursussen skiën en snowboarden

 

Wil jij nu je goed voorbereiden op de wintersport of wil je een dagje ervaren hoe het is om te skiën of snowboarden? Boek dan een skiles of een vrije les bij SkiCentrum Hoofddorp.

Contact

SkiCentrum Hoofddorp
Arnolduspark 10
2132 CR Hoofddorp
Nederland