De leukste kinderboerderijen in Haarlemmermeer

Op een kinderboerderij kun je een gezellig uitje hebben dat leuk en leerzaam is voor jong en oud! Maar wat zijn nou precies de leukste kinderboerderijen in Haarlemmermeer? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje, zodat jij precies weet waar je heen moet met je kids om geitjes te voeren en konijnen te knuffelen!
Geitjes op een kinderboerderij
Medewerker met 2 geitjes bij Kinderboerderij de Hoeve
1

Kinderboerderij De Hoeve 

Bij kinderboerderij De Hoeve in Badhoevedorp hebben kinderen gegarandeerd een leuk dagje uit. Je kunt hier verschillende boerderijdieren vinden, zoals de koe, een pony, ezels, geiten en schapen, kippen, duiven, pauwen en kalkoenen, maar ook konijnen, cavia’s en katten. Een dolle beestenboel dus! De kinderboerderij ligt aan de Snelliuslaan, in een groot park met een speeltuin waar volop gespeeld kan worden. 
 

Adres: De Hoeve, Snelliuslaan 31, 1171 CZ Badhoevedorp

Medewerkers geven paar geiten eten bij Kinderboerderij de Knuffelweide
2

Kinderboerderij De Knuffelweide 

 

De Knuffelweide is een gezellige kinderboerderij in Zwanenburg. Op deze boerderij kan jong en oud kennismaken met de liefste boerderijdieren. Kinderen kunnen komen spelen spelen in de speciale speelweide, of op het fietspleintje en het zandwaterparadijs. Ouders kunnen er vlak naast zitten om een oogje in het zeil te houden. Daarnaast vind je op het terrein een winkeltje met verse producten, zoals eieren van de eigen kippen en diverse cadeauartikelen. 

 
Adres: De Knuffelweide, Van Hallstraat 4A, 1161 CG Zwanenburg

Kinderboerderij de Hoeve Hoofddorp
3

Kinderboerderij De Boerenzwaluw 

Kinderboerderij De Boerenzwaluw is niet alleen leuk en leerzaam voor de kleintjes, ook volwassenen kunnen hier een geweldige tijd hebben. Kom onthaasten, doe mee met een van de activiteiten zoals de bakworkshops, of geniet gewoon van de rust en ruimte op deze prachtige boerderij in Hoofddorp. Tip: kinderen kunnen hier een feestje vieren en er is een grote speeltuin waar ze urenlang zoet zullen zijn! 

 
De Boerenzwaluw, Boslaan 5, 2132 RJ Hoofddorp

Geitjes op een kinderboerderij
4

Kinderboerderij Dierenvreugd 

Van de blije dieren op kinderboerderij Dierenvreugd word je direct vrolijk! Deze leuke kinderboerderij is gevestigd in het Piet van Houtenpark in Nieuw-Vennep. De kinderboerderij is leuk voor jong en oud – er is van alles te beleven. Kinderen kunnen hier een kijkje nemen bij de schapen, geitjes, het paard en de ezels. Bewonder de mooie vogels in de volière, of knuffel met de konijnen en cavia's in de knuffelruimte.  

 
Adres: Dierenvreugd, Zuiderdreef 2A, 2153 CL Nieuw-Vennep