Wooferland – Het gezelligste muziekfestival van de Lage Landen

Op Wooferland festival kun jij de zomer op een perfecte manier afsluiten. Dit gave muziekfestival wordt gehouden in recreatiegebied Spaarnwoude/ Houtrak en richt zich voornamelijk de meest gezellige house en techno hits. De programmering omvat dj’s die de beste house/dance classics van ‘88 tot en met de jaren ‘90 draaien. Kom jij ook een dansje doen om een prachtig festivalseizoen te vieren?
Wooferland

Wat valt er te beleven tijdens Wooferland?  

Wooferland begon ooit als een klein gratis feest voor het hele gezin. Inmiddels is het echt een festival voor volwassenen – de minimumleeftijd is sinds 2009 verhoogd naar 18 jaar. Maar het festival heeft nog altijd een knus gevoel door het kleinschalig karakter. Je voelt je hier gewoon direct helemaal thuis! 

Tijdens Wooferland komen de oudere en jongere generaties samen om hun liefde voor housemuziek te delen. Dit onwijs gezellige festival brengt je even terug naar die tijd, naar het begin van de house en dance periode. De line-up is natuurlijk geweldig: van de Amerikaanse dj Felix da Housecat tot de Amsterdamse deejay Isis: bereid je maar voor op urenlang dansplezier! 

Wooferland
Wooferland in de nacht.

Waar en wanneer?  

Wooferland vindt dit jaar plaats op 31 augustus in het groene recreatiegebied Houtrak in Halfweg. Houtrak is onderdeel van het natuurgebied Spaarnwoude. Tijdens de zomermaanden is het gebied van de Houtrak een perfecte locatie voor verschillende outdoor festivals, zoals ook muziekfestival Wooferland. 

Je kunt Wooferland uitstekend bereiken met de fiets en de auto. Er rijden geen pendelbussen, maar je kunt het terrein wel bereiken via NS-station Halfweg. Met de auto is de bereikbaarheid het makkelijkst en er is volop parkeerplek. 

Bekijk de hele line-up van Wooferland en bestel snel je tickets, voor een onvergetelijk feest aan het eind van een geweldige zomer! 

Wooferland

Wooferland Festival
Houtrakkerweg
1047HK Halfweg
Nederland