Hoppig Bierfestival – Biertuin in het Haarlemmermeerse Bos

Hoppig Bierfestival is het ultieme festival voor alle bierliefhebbers. Hou jij van speciaalbiertjes en ben je benieuwd naar de nieuwste biersoorten? Dan is dit festival the place to be! Eigenlijk is Hoppig Bierfestival namelijk een grote biertuin – je vindt hier verschillende brouwerijen met wel meer dan 100 soorten bier! Daarnaast is er voldoende te zien en doen: van foodtrucks en proeverijen tot livemuziek. Bierdrinkers hebben hier gegarandeerd de tijd van hun leven!
Drummer op Hoppig Bierfestival

Wat valt er te beleven tijdens Hoppig Bierfestival?

Hoppig Bierfestival is de gezelligste biertuin van Noord-Holland. Op dit vrolijke evenement vind je verschillende brouwerijen, met in totaal wel meer dan 100 verschillende soorten bier! Hier kun je de nieuwste biersmaken uitproberen en natuurlijk genieten van jouw lievelingsbier. Je betaalt al het eten en drinken met speciale festivalmunten die je op het terrein aan kunt schaffen. Het festival is niet alleen supergezellig maar ook leerzaam: de bierbrouwers zijn namelijk zelf aanwezig en kunnen jou alles uitleggen over het brouwproces. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks met heerlijk eten aanwezig en is er livemuziek, voor een echte festivalsfeer!

Hoppig Bierfestival

Waar en wanneer?

Het Hoppig Bierfestival vindt plaats in het Haarlemmermeerse Bos. Houd deze pagina in de gaten voor de exacte datum. De ingang vind je aan de Paviljoenlaan in Hoofddorp. Het festival is gratis toegankelijk en parkeren is ook gratis. Let op: rijd geen auto als je drinkt, of zorg ervoor dat je een bob meeneemt!

Meer over Hoppig Bierfestival

Haarlemmermeerse Bos
Hoofddorp
Nederland