Awakenings – Het grootste technofestival ter wereld

Awakenings is een begrip onder liefhebbers van elektronische muziek. Awakenings organiseert namelijk al meer dan 22 jaar techno-evenementen. Het event begon in 1997 in de beroemde Gashouder bij Amsterdam Westerpark. Sindsdien heeft het festival meer dan 190.000 bezoekers per jaar. Awakenings belooft jou de ultieme techno-ervaring ooit te geven. Kom jij een dansje wagen in recreatiegebied Spaarnwoude?
Awakenings Spring Festival

Wat valt er te beleven tijdens Awakenings?

Awakenings Festival is niet alleen het grootste outdoor technofestival van Nederland, maar zelfs van de hele wereld! Het Awakenings Festival is dan ook het hoogtepunt van de Europese techno muziekscene. Meer dan 100 techno dj's spelen hun beste tracks voor een enthousiast dansend publiek dat helemaal uit hun dak gaat. Denk aan bekende namen zoals Bart Skills, Luke Slater, Joris Voorn en Adam Beyer – allemaal komen ze voorbij tijdens Awakenings!  
 

Leuk weetje: de naam van het populaire festival heeft te maken met de wederopstanding van Jezus. Het eerste feest werd gehouden rond Pasen. Rocco Veenboer, de organisator van Awakenings, besefte zich dat hij eigenlijk niet wist wat het Paasfeest inhield. Toen hij erachter kwam dat met Pasen de wederopstanding van Jezus wordt gevierd bedacht hij de toepasselijke naam Awakenings. 

Awakenings Spring Festival
Awakenings Spring Festival
Awakenings Spring Festival

Waar en wanneer? 

De Awakenings Spring Festival 2024 vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei, in recreatiegebied Spaarnwoude Park. Hou jij ook van technomuziek? Dan moet je dit grote feest gewoon een keer meemaken! 

Meer over Awakenings Spring Festival

Haarlemmerstraatweg 7
1165 MJ Halfweg
Nederland