Leuke horeca-tips na je bezoek aan EXPO Greater Amsterdam

EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen is een van de grootste beurshallen van Nederland. De unieke evenementenlocatie faciliteert elk jaar onder andere de Libelle Zomerweek, Horse Event en VT Wonen&design beurs, waar duizenden bezoekers op afkomen. Maar naast deze bekende evenementen, organiseert EXPO Greater Amsterdam nog veel meer leuke evenementen en beurzen! Na jouw bezoek aan een leuk evenement bij EXPO heb je vast wel zin in een lekker hapje of drankje om de dag leuk af te sluiten. In dit overzicht zetten we de leukste horeca in de buurt voor je op een rij.
Libelle Zomerweek
Fort Noxx interieur

Fort Noxx

Borrelen of dineren in een fort? Dat kan in Hoofddorp! In een van de forten die onderdeel uitmaken van de Stelling van Amsterdam kun jij genieten van een hapje en drankje. Of neem bij mooi weer plaats op het terras.  

3 passadores met grote stukken vlees

Barraca Rodizio

Van Californië naar Brazilië. In dit bijzondere restaurant lopen passadores met heerlijke spiezen van vlees en vis langs je tafel. Je kunt zelf aangeven wanneer je een stukje wilt. Dit originele restaurantconcept wil je een keer ervaren en je eet ook nog eens heel lekker!  

Het Graanpakhuis van buiten

Het Graanpakhuis

Een thuiswedstrijd: direct om de hoek bij EXPO vind je Het Graanpakhuis. Elk seizoen eet je hier andere gerechten en drink je hier andere exclusieve wijnen. De circulaire meubels zorgen voor een huiskamergevoel. Een echte aanrader!  

Oesters en anders lekker eten

Mondi Pianobar & Restaurant

Mondi Pianobar & Restaurant, gelegen op de bovenste verdieping van het Corendon Village hotel. De nieuwe uitgaanshotspot is omgetoverd tot een pianobar en biedt van woensdag tot en met zondag livemuziek onder leiding van Juni Juliet. Dit alles onder genot van exotische cocktails en smaakvolle gerechten geïnspireerd op de menukaart van restaurant Mondi in Amsterdam.

Papa's Beach House interieur

Papa's Beach House

EXPO grenst aan het Haarlemmermeerse Bos. Middenin dit bos vind je Papa’s Beach House; een echte hotspot aan het water. Bestel de borrelplank en neem er een heerlijk Papa’s Beach House IPA Beer bij! Of schuif in de avond aan voor een verrassend diner.