Papa’s Beach House: genieten aan het water in Hoofddorp

Papa’s Beach House is gevestigd op een bijzondere plek in Hoofddorp aan het water. Aan de plas van het Haarlemmermeerse bos vind je dit prachtige paviljoen. Het straalt avontuur uit. Het restaurant staat bekend om haar lunch en goede kwaliteit producten. Alles wordt hier met aandacht bereid en de menukaart heeft invloeden van over de hele wereld. Ga jij voor de Premium Steak of de Hemingway burger?
Terras met uitzicht op restaurant bij papa's beach house hoofddorp

Lunch in Papa’s Beach House Hoofddorp 

Het team van Papa’s Beach House houdt van avontuur. Verre reizen maken, nieuwe plekken ontdekken en herinneringen maken die je nooit meer vergeet. Dat zie je niet alleen terug in het interieur van het restaurant. Dit gevoel combineren ze ook met de gerechten op de menukaart. Proef gerechten van over de hele wereld. Papa’s Beach House is geliefd voor de lunch. Combineer deze met een wandeling in het Haarlemmermeerse bos. Kom je alleen borrelen? Bestel de borrelplank en neem er een heerlijk Papa’s Beach House IPA Beer bij! 

 

High tea Haarlemmermeerse bos 

Bij Papa’s Beach House kun je in de herfst en de winter ook terecht voor een high tea. Hoe leuk is dat op deze prachtige plek in het Haarlemmermeerse bos? Het paviljoen heeft een standaard high tea arrangement, maar je kunt ook naar jouw wensen een eigen high tea samenstellen. Je krijgt verschillende lekkere hapjes geserveerd om er samen een gezellige middag van te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, babyshower of verjaardagspartijtje! Wie nodig jij uit?  

Interieur pap's beach house met houten boot in het midden
Interieur Papa's Beach house
Zicht op papa's beach house mooi verlicht in het donker vanaf het water

Suppen op plas Haarlemmermeerse bos 

Wil je wat actiefs doen? Bij Papa’s Beach House vind je de lockers van de Sup Sup Club. Ideaal als je even de plas van het bos wilt verkennen met een supboard. Hierbij sta je rechtop op de plank en peddel je jezelf vooruit. Reserveer eenvoudig online, haal het bord uit de kluis en berg je spullen op. Kom na het suppen op adem op het terras met een heerlijk drankje. 

Evenementen en trouwlocatie 

Zoek je een plek waar je jouw verjaardag kan vieren? Of ga je trouwen? Je kunt bij Papa’s Beach House ook een evenement organiseren. Papa’s Beach House heeft veel mogelijkheden en is een officiële trouwlocatie in Hoofddorp. Hier kun je het ja-woord geven op het strand bij de plas. Uitzicht over een prachtig meer midden in het bos, wie wil dat nu niet? Het is met recht een toplocatie voor een classy event! En superromantisch en origineel voor jullie bruiloftsgasten. Het team van Papa’s Beach House zorgt de hele dag voor jullie als kersvers bruidspaar en voor de genodigden. Via de brochure op hun website kun je je in de mogelijkheden verdiepen. 

Ga het avontuur aan bij Papa’s Beach House en ontdek de heerlijke gerechten van over de hele wereld! 

Contact

Papa's Beach House
IJweg 961
2131 LV Hoofddorp
Nederland