SUP SUP CLUB: avontuurlijk suppen in het Haarlemmermeerse Bos

Ontdek de plas van het Haarlemmermeerse Bos met de sup. Een relaxed en actief supavontuur in Haarlemmermeer. De perfecte manier om de omgeving te verkennen vanaf het water. Suppen is een watersport die is ontstaan vanuit het surfen op de eilanden van Hawaï. Je staat op een sup-board en beweegt jezelf voort door gebruik te maken van een peddel. Het kan een zware sport zijn als je dit op een golvende zee doet, maar het wordt ook vaak als ontspanning gedaan op plassen en meren. En laat het Haarlemmermeerse bos nu net dé perfecte plek zijn voor een ontspannen moment suppen.
vrouw op sup op het water

Suppen in Haarlemmermeer bij SUP SUP CLUB

De SUP SUP CLUB heeft verschillende startlocaties in Nederland, maar de locatie bij het Haarlemmermeerse bos is een van de favorieten. Je kunt bij dit bedrijf niet alleen terecht voor losse sup verhuur, maar ook voor lessen, teamuitjes en expedities. Daarnaast organiseren ze ook verschillende evenementen om het water schoon te houden.

Supboard huren en reserveren

Bij Papa’s Beach House staan lockers met de materialen voor suppen. Je kunt op de website of in de app van SUP SUP CLUB een reservering plaatsen. Je maakt een account aan en vervolgens kun je de gewenste locatie, datum en het aantal deelnemers kiezen. Nadat je betaald hebt ontvang je een bevestiging in de mail. Als je online een board hebt gereserveerd, krijg je een bevestiging. Op de dag dat je gaat suppen open je de locker met je telefoon en kun je het board eruit halen. Je kunt je eigen spullen opbergen in de locker, de locker weer dicht doen en vervolgens kun je het water op. 

Sup Sup Club.
Boxen van Sup Sup Club.

Start Papa’s Beach House in Haarlemmermeerse bos

Sinds 1989 bestaat Papa’s Beach house al. Papa’s Beach House ligt aan de plas van het Haarlemmermeerse bos. Eten met verse producten en een fijne sfeer staan centraal. Het is de plek om in Hoofddorp te ontspannen aan het water. Papa’s Beach House staat helemaal in het teken van avontuur, nieuwe plekken ontdekken en herinneringen maken. Of je nu wilt borrelen of barbecueën met familie, vrienden of collega’s. Op de menukaart vind je gerechten van over de hele wereld. Heerlijke smaken na een leuk avontuur.

Contact

Sup Sup Club
IJweg 961
2131 LV Hoofddorp
Nederland