Dagcamping Haarlemmermeerse Bos: voor een heerlijk dagje ontspannen

Ga jij binnenkort op vakantie en wil je alvast even oefenen met het opzetten van je tent of vouwwagen? Of gewoon lekker een dagje genieten van rust en groen? Dan kan dit bij de dagcamping in het Haarlemmermeerse Bos! In dit bos is een plek speciaal met vlakke velden waar jij met je kampeerspullen terecht kan.
dagcamping

De dagcamping is voor iedereen

Op de dagcamping is iedereen welkom. Deze plek is erg handig om jouw kampeerspullen voor op de camping een keer uit te proberen. Alle vormen en maten zijn welkom, denk aan een caravan, camper, vouwwagen of een tent. Zelfs het tentje van de hond mag mee! Heb je geen kampeerspullen? Dan mag je natuurlijk ook komen. Er zijn namelijk genoeg andere dingen te doen op de dagcamping. Zo kan je gezellig met je vrienden of gezin barbecueën op de aangewezen plekken. Kinderen kunnen hier overdag lekker voetballen of badmintonnen. Er zijn vaak ook andere mensen met hetzelfde idee, dus je kan waarschijnlijk ook gezellig met je buurman of buurvrouw kletsen. Net zoals je op een echte camping zou doen!

Van alle gemakken voorzien

Vlak naast de dagcamping ligt een spartelvijver met speeltuin. Hier kunnen kinderen zich urenlang vermaken op het klimtoestel met een glijbaan, de wipwap en de schommels. Voor de wat oudere kinderen is er ook een kabelbaan waarmee ze het water over kunnen glijden naar het eilandje aan de overkant. Vanaf daar kunnen ze weer springend over een parcours terug naar de kant. Naast de speeltuin is de dagcamping ook van allerlei praktische gemakken voorzien. Zo kan je in de buurt gratis parkeren op een groot parkeerterrein en je kunt gebruikmaken van openbare toiletten. 

dagcamping
dagcamping

Dit is er nog meer te doen bij de dagcamping!

Wil je even van je campingstoeltje af? Dan valt er nog meer te ontdekken in het Haarlemmermeerse Bos. Zo heeft het bos ook een groot meer waarin je lekker kunt afkoelen. Hou je het liever droog? Huur dan bijvoorbeeld een supboard bij Sub Sub Club. Strijk daarna neer bij Papa’s Beach House voor een snelle hap, lekker drankje, uitgebreide lunch of romantisch diner. De gerechten zijn geïnspireerd op invloeden van over de hele wereld.

De dagcamping is van 1 april tot 30 september open van zonsopgang en zonsondergang.

Contact

Dagcamping Haarlemmermeerse Bos
Bosweg 12
2131LX Hoofddorp
Nederland