Horse Event – Educatief paardenevenement in EXPO in Vijfhuizen

Horse Event is het grootste educatieve paardenevenement van Nederland. Dit unieke event voor paardenliefhebbers wordt gehouden op 14, 15, 21 en 22 september 2024, op de exclusieve eventlocatie EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Hier kun je de leukste paardenshows, workshops en clinics bijwonen, en nog veel meer! Een absolute must-see voor iedereen die iets met paarden heeft of meer wil leren over de indrukwekkende paardenwereld.
overzicht Horse Event met op de achtergrond Big Spotters Hill

Wat valt er te doen tijdens Horse Event

Het Horse Event paardenevenement is dit jaar opgedeeld in twee verschillende weekenden. Tijdens het weekend, op 14 en 15 september, gaat Horse Event terug naar de roots. Toen Horse Event negentien jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne lag de focus vooral op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers.

Tijdens het eerste weekend op 21 en 22 september worden de jongste paardenfans en hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen. Zo kom jij alles te weten over de mooiste paarden in honderden shows, workshops en clinics.

Daarnaast is er een dagelijkse internationale show als afsluiter. Ook is er een uitgebreid promodorp met kraampjes aanwezig op het festivalterrein. Hier kun je bij meer dan 150 stands uitgebreid shoppen.
 

Stijgerend paard in grote paardenshow.
Springend paard in EXPO
Ook een hondenshow tijdens Horse Event.

Waar en wanneer

Dit unieke event voor paardenliefhebbers wordt gehouden tijdens twee weekenden. Horse Event vindt plaats op 14, 15, 21 en 22 september 2024, in de EXPO Greater Amsterdam. Dit opvallende glazen gebouw in Vijfhuizen werd tijdens de Floriade 2002 opgericht. De ruimte van EXPO Greater Amsterdam heeft een oppervlakte van maar liefst 26.000 vierkante meter en heeft zelfs een auditorium. Deze unieke glazen accommodatie is de perfecte locatie voor Horse Event.

Met een enorm uitgebreid programma belooft Horse Event dit jaar weer een onvergetelijke belevenis te worden voor iedere paardenliefhebber – zowel voor jong als voor oud. Wees er dus bij tijdens een van de twee weekenden, of boek een VIP-arrangement, voor een onvergetelijke ervaring!