EXPO Greater Amsterdam: evenementenlocatie in Vijfhuizen

EXPO Greater Amsterdam is een industriële evenementenlocatie nabij Schiphol en Amsterdam. De lichte beurshal in Vijfhuizen wordt gebruikt voor allerlei soorten consumentenbeurzen en zakelijke congressen. Het is een van de grootse beurshallen van Nederland. Ieder jaar vindt de Libelle Zomerweek hier plaats.
Congres opstelling binnen bij Expo Haarlemmermeer

Beurzen en evenementen

 
EXPO Greater Amsterdam is een unieke industriële locatie voor een beurs en congres. De hallen hebben veel daglicht via de glazen kasconstructie. Dat maakt deze beurshal anders dan andere beurshallen in Nederland. Afhankelijk van het evenement worden één of meerdere beurshallen naast elkaar gebruikt. In totaal zijn er vier grote ruimtes. Ook is er een groot buitenterrein met veel groen.  

Tribune buiten vol met publiek met paard op voorgrond bij een paarden evenement
Hal vol met bloemen bij Expo haarlemmermeer
Expo Haarlemmermeer met restaurant opstelling

Agenda EXPO Greater Amsterdam

Bekende evenementen die bij EXPO Greater Amsterdam plaatsvinden zijn de Libelle Zomerweek, VT Wonen&design beurs en Albert Heijn Beter Eten Festival. Ook vindt er regelmatig een vlooienmarkt plaats. Zakelijke evenementen worden ook georganiseerd, die zijn meestal besloten of op uitnodiging te bezoeken. Bekijk de hele agenda voor een overzicht.  

 

Bereikbaarheid EXPO Greater Amsterdam

EXPO Greater Amsterdam is uitstekend bereikbaar. De hal is gelegen nabij de snelwegen A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Het beursterrein ligt op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Daarnaast heeft EXPO Greater Amsterdam meer dan 3.200 parkeerplaatsen. Meer dan genoeg parkeergelegenheid dus! De bus stopt voor de deur van de hal, dat maakt de hal ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.  

Contact

Expo Vijfhuizen
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Nederland