Het Graanpakhuis: huiselijk restaurant in Vijfhuizen

Het Graanpakhuis is een restaurant in Vijfhuizen. Dit monumentale pand is in 1913 gebouwd als opslagplaats voor graan. Echter, is dit 100 jaar lang nooit gebruikt voor dat doel. Na 1,5 jaar verbouwen is Het Graanpakhuis in 2015 geopend als het meest huiselijke restaurant van Haarlemmermeer.
Buitenkant van Het Graanpakhuis in Vijfhuizen.

Oud graanpakhuis in Vijfhuizen  

In Restaurant het Graanpakhuis zijn veel oude materialen circulair hergebruikt als interieur van het huidige restaurant. Het hele pand is zoveel mogelijk gerestaureerd of zelfs nog in de originele staat. Ook de meubels zijn van gerecyclede materialen. Zo zijn de tafels gemaakt van oude onderdelen uit het dorp. De oude vloer van het pakhuis is behouden waardoor het pakhuis nog een authentieke uitstraling heeft. Door het heerlijke terras en de open keuken is er een gemoedelijke sfeer. De naam van het restaurant is eigenlijk zelfsprekend, want het is hét graanpakhuis van Vijfhuizen.  

Verrassende gerechten  

De menukaart van Het Graanpakhuis is afgestemd op de seizoenen. Je kunt er terecht voor een lunch, koffie, diner of borrel. Het eten bij Het Graanpakhuis is altijd vers en de keuken presenteert je verrassende combinaties. Er is voor ieder wat wils en je mag rekenen op een avond met goed eten! 

Chef van Het Graanpakhuis bereidt de gerechten.
Gerecht van het Graanpakhuis.

Exclusieve wijnen 

Bij het heerlijke eten presenteert Het Graanpakhuis je graag hun uitgebreide wijnkaart. Deze staat vol met exclusieve wijnen. Ze hebben een aantal wijnen standaard op hun kaart staan en hebben ook bijzondere wijnen uit Italië in huis. Laat je verrassen! Voor elk gerecht staat er een passende wijn klaar. De wijnen komen van over de hele wereld en natuurlijk is er keuze uit mousserende, witte of rode wijn. Welke wijn kies jij bij jouw gerecht? 

Eten bestellen restaurant Vijfhuizen 

Heb je geen tijd of zin om te koken? Je kunt bij Het Graanpakhuis ook een menu afhalen. Door te bellen naar 023 – 303 2203 plaats je jouw bestelling. Hoe handig is dat? Hierdoor geniet je toch van de gerechten van Het Graanhuis, maar dan lekker thuis met de benen omhoog op de bank.  

Loopt het water jou al in de mond voor een heerlijke avond? Kom watertanden bij Het Graanpakhuis met een exclusieve wijn erbij.  

Contact

Het Graanpakhuis
Kromme Spieringweg 458
2141 AP Vijfhuizen
Nederland