Mud Masters – Uitdagend sportevenement in Haarlemmermeer

Heb je zin in een onvergetelijke sportieve uitdaging in festivalsfeer, waar jij je uit kunt leven met een uitdagend parcours en eindeloos veel modder? Dan is Mud Masters wat voor jou! Tijdens dit hindernisparcours in het Haarlemmermeerse Bos kun je jouw uithoudingsvermogen testen. Neem je vrienden mee en vier samen feest bij de finale!
Deelnemers bij Mud Masters bij schuine helling met modder

Wat valt er te beleven tijdens Mud Masters  

Mud Masters is een uniek sportevenement. Tijdens deze hindernisloop leggen deelnemers een speciaal parcours af met allerlei hindernissen. Het heeft iets weg van een militaire hindernisbaan, maar dan veel groter. Sommige mensen noemen het ook wel buitenspelen voor volwassenen. En de naam zegt het al: er komt gegarandeerd veel modder aan te pas! 

Je speelt Mud Masters in teamverband, samen met vrienden, familie, collega’s, of zelfs volkomen vreemden. De uitdagende hindernisbaan is best pittig, maar er wordt onderweg ook veel gelachen. Er is zelfs een 10 meter hoge glijbaan! Je kunt kiezen uit verschillende afstanden – er is een hindernisbaan van 6, 12, 16, 21 en 42 kilometer. Op die manier kan iedereen eraan meedoen.  
 

Bij Mud Masters draait het niet per se om de snelste finishtijd. Het is belangrijker dát je met elkaar de finish haalt. Aan het einde van het parcours kun je met elkaar de overwinning vieren bij het finish festival, met gave muziek en een drankje, zoals bij een echt festival. 

Deelnemers van start glijbaan die in het water gelanceerd worden
Deelnemer in actie bij Mud Masters
Deelnemers op parcours die hoge hooiberg over moeten klimmen

Waar en wanneer 

De eerste editie van Mud Masters vond plaats in Haarlemmermeer. Inmiddels heeft het event meerdere edities in binnen- en buitenland. Maar het vindt nog ieder jaar plaats in Haarlemmermeer! De eerstvolgende editie staat op de planning voor 7, 8 en 9 juni 2024. 
 

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in voor Mud Masters. Niet zeker of jouw conditie goed genoeg is? Op de website van Mud Masters vind je een speciaal trainingsschema waarmee jij jouw uithoudingsvermogen een boost kunt geven. Zo weet je zeker dat je er vliegend doorheen komt! 

Meer over Mud Masters

Mud Masters
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Nederland