Triatlon DTS HLMRMEER – Triatlonwedstrijd in het Haarlemmermeerse Bos

DTS HLMRMEER is een unieke triatlonwedstrijd in Nederland. Dit sportevenement is voor en door triatlonliefhebbers en is toegankelijk voor elk niveau! Of je nu beginner bent of al jarenlang sportief bezig bent, iedereen kan dus meedoen. In 2024 vindt alweer de vijfde editie plaats van deze uitdagende triatlon. In en rond de groene omgeving van het Haarlemmermeerse Bos. Lees snel meer over dit gave sportevenement en schrijf je in om mee te doen!
Triatlon

Wat valt er te beleven tijdens de Triatlon DTS HLMRMEER?

Op het unieke parcours van DTS HLMRMEER vind je altijd wel iets gaafs waar jij goed in bent. Of waar je juist je grenzen kunt verleggen! Bijvoorbeeld een fietsparcours over de brede wegen van de gemeente Haarlemmermeer, een looprondje door de prachtige natuur van het Haarlemmermeerse Bos, of de fijne zomerse sfeer van het zandstrand en een heerlijke duik in het water. Tijdens een triatlon worden meerdere sporten gecombineerd. De meest voorkomende sporten die tijdens een triatlon worden gecombineerd zijn zwemmen, wielrennen en hardlopen. Deze sporten kun je tijdens de Triatlon DTS HLMRMEER dan ook allemaal verwachten!

Waar en wanneer?

De Triatlon DTS HLMRMEER vindt plaats op 13 juli 2024 in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Handige tip: wil jij voor dit event je conditie nog wat meer op peil krijgen? En met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van deze triatlon staan? DTS biedt wisselclinics en triatlontrainingen voor sporters van elk niveau. Van beginners die graag de basistechnieken van een triatlon willen leren, tot ervaren sporters die een nóg snellere tijd willen behalen. Met professionele trainers kun je bij DTS een toptraining verwachten.

Schrijf je snel in om mee te doen aan dit unieke sportevenement op een gaaf parcours in Haarlemmermeer. Je ontvangt dan je eigen startnummer en een originele DTS swimcap. Na afloop ontvang je zelfs een medaille, als blijvend aandenken aan een onvergetelijke dag.

Meer over Triatlon DTS HLMRMEER

Paviljoenlaan 1
2131 LZ Hoofddorp
Nederland