Symfonie Nieuw-Vennep: Overdekt winkelen en gratis parkeren

Kom jij ook gezellig shoppen in Nieuw-Vennep? Symfonie is een overdekt winkelcentrum in Haarlemmermeer. Hier vind je een veel keuze aan winkels om een nieuwe outfit of de dagelijkse boodschappen te kopen. Zeven dagen per week geopend en ruime openingstijden. Het winkelcentrum heeft een parkeergarage waar je het eerste uur gratis kunt parkeren en het station Nieuw-Vennep ligt nabij!
Winkelcentrum Symfonie

Winkels Nieuw-Vennep 

De Symfonie Nieuw-Vennep heeft een ruim aanbod aan winkels. Je vindt hier altijd wel iets waar jij blij van wordt. Er is een grote variatie van beauty en mode, speciaalzaken, interieur- en cadeauwinkels. Ook zijn er verschillende servicekantoren voor financiën en telecom te vinden. De dagelijkse boodschappen doe je gelijk bij een van de vijf supermarkten. Op de website van Symfonie Nieuw-Vennep vind je een overzicht van alle winkels

 

Horeca in de Symfonie 

Tijden het shoppen kan een heerlijke lunch of tussendoortje niet ontbreken. Symfonie Nieuw-Vennep heeft ook een aantal leuke horecagelegenheden waar je lekker een hapje kunt eten of kunt meenemen. De horeca is lekker divers. Van een broodjeszaak tot een authentiek Indiaas restaurant en fijne restaurantjes op loopafstand net buiten de Symfonie. Van welk eten word jij blij tijdens het shoppen? 

Binnen in winkelcentrum de Symfonie

Cultuur in de Symfonie: Pier K   

Bij en rondom Symfonie Nieuw-Vennep is veel cultuur te beleven. Zo zit er een gezellig centrum voor kunst en cultuur in de buurt. Dit centrum heet Pier K. Hier kun je toneel- en danslessen volgen, meedoen aan leuke workshops en voorstellingen bekijken. Verder zit er ook een bibliotheek bij het winkelcentrum.  

 

Activiteiten in het winkelcentrum 

De actieve winkeliers organiseren veel acties en activiteiten. Zoals een paasworkshop, eindejaarsactie of een loterij. Op de website van Symfonie Nieuw-Vennep kun je een kijkje nemen in hun agenda. Zo’n activiteit geeft net dat beetje extra.  

 

Symfonie bereikbaarheid 

Het winkelcentrum in Nieuw-Vennep heeft ruime openingstijden. Uiteraard kan dit per winkel verschillen. Kijk dus op de website of de winkel die je wilt bezoeken ook open is. De Symfonie is iedere zondag geopend. Voor het parkeren van je auto kun je hier goed terecht in de garage. Het eerste uur parkeren in de parkeergarage van De Symfonie wordt door de ondernemers aangeboden en is dus gratis. Na het eerste uur zijn de parkeerkosten € 0,50 per half uur. Ook ligt de Symfonie op loopafstand van het station.  

Contact

Symfonie Nieuw-Vennep
De Symfonie 5
2151 MC Nieuw-Vennep
Nederland