Rozen & Radijs: rozenkwekerij in Burgerveen

De kwekerij Rozen & Radijs is al jaren bezig met het telen van rozen. De familie Vis doet dit met veel liefde en vanuit hun hart. Ze telen de rozen biologisch in een kas, met wortels in echte grond en volgens het seizoen. De kwekerij kun jij ook bezoeken voor een bloemschikworkshop, kopje koffie of lunch, rondleiding door de bijzondere tropische tuin. In de winkel kun je bloemen direct bij de kweker kopen.
Witte rozen met vrouw op achtergrond bij Rozen en Radijs

Veel te beleven!  

Dit rozenbedrijf is een belevenis. Dwaal rond in de tropische tuin of doe mee aan de workshop. De unieke, groene, rustgevende en tropische tuin is dé plek om mooie herinneringen te maken. Het is een unieke locatie voor fotoshoots bijvoorbeeld voor je bruiloft of met de familie. In de Koffie & Theekas kun je een kopje koffie of thee drinken, waarbij je uitzicht hebt op de rozenkas. Je kunt daarbij ook genieten van een huisgemaakte lunch. Rozen & Radijs is zeven dagen per week te bezoeken. 

Workshops met bloemen en planten 

Rozen & Radijs kwekerij biedt elk jaar verschillende workshops bloemschikken, boeketten maken of workshops met planten. Hoe leuk is het om je eigengemaakte boeket op tafel te hebben staan? Voor de workshops kun je je inschrijven, maar vanaf 15 personen is het ook mogelijk om zelf een workshop te reserveren. Zelfs kinderen kunnen bij Rozen & Radijs een boeket of bloemstuk maken tijdens een kinderfeestje. Houd Rozen & Radijs in de gaten, want in 2022 worden de workshops veldboeket, droogbloemen, herfststuk en kerststuk gegeven. Dit wil je niet missen als je groene vingers hebt! 

Bloemenwinkel Rozen en Radijs
Gezellig zithoekje bij Rozen en Radijs
inkijk in winkel bij rozen en radijs

Een winkel boordevol rozen 

Verse rozen, direct uit de kas te koop in de winkel. Dat is uniek. De familie Vis staat 365 dagen per jaar voor je klaar om advies te geven over hun rozen. De hele familie helpt mee in het bedrijf en bedient graag je persoonlijke wensen. Naast de rozen verkoopt de winkel ook bruidsbloemen, rouwbloemen, boeketten en bloempotten.  

Evenementenlocatie huren 

De Tuin van kwekerij Rozen & Radijs kan worden afgehuurd voor verschillende activiteiten, zoals een verjaardag, kraamfeest, fotoshoot of een condoleance. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen. Rozen & Radijs zorgt tijdens jouw arrangement voor een heerlijke lunch, eventueel in combinatie met een workshop. 

Ben jij nog opzoek naar een boeket bloemen of wil je iemand verrassen met een workshop?  

Contact

Roze & Radijs
Aalsmeerderweg 938
2154 ME Burgerveen
Nederland