Eveleens Paling: liefde voor het vak en gastvrijheid

In het kleine dorpje Burgerveen vind je Eveleens Paling (by Boschypaling), gerund door het jonge stel Romy en Marco. Zij zijn nieuwe eigenaren sinds februari 2022. Toen ze gevraagd werden om de rokerij over te nemen, zeiden ze volmondig "ja!". In deze luxe ingerichte winkel, of webshop, koop je verse vis en geniet je op het terras van een heerlijk broodje. Ook kunnen klanten een kijkje nemen in de rokerij. Lees je verder? Dat wordt smullen...
Winkel met vis en een toonbank

Nieuwe eigenaren

Marco heeft voorheen 7 jaar lang gewerkt in de naastgelegen palingrokerij van Eveleens. Hier heeft hij veel ervaring op gedaan en van daaruit is hij 8 jaar geleden gestart met zijn eigen onderneming in Katwijk: Boschypaling. Zo'n 1,5 jaar geleden heeft hij Eveleens Paling overgenomen. In eerste instantie is er niets veranderd, zelfs de naam niet. Romy en Marco wilde graag eerst aanvoelen wat de behoefte van de klant is. Na een jaar is er flink verbouwd en is de hele winkel voorzien van een luxe, maar gezellige uitstraling. Je geniet hier van kwalitatief goede vis en van de gastvrijheid van het team.

 

Paling die gerookt wordt
Winkel met zitje en wijnflessen
Buitenkant van winkel met terras

Liefde voor het vak

Romy en Marco zijn een jong stel met twee kinderen. Een gezinsleven combineren met ondernemen kan uitdagend zijn, maar voor hen vooral ook heel erg leuk. Het ijzersterke team van vaste krachten is blind te vertrouwen wanneer Romy en Marco niet op deze locatie aanwezig zijn. Kijkende naar de toekomst, hopen zij dat ze hun liefde voor het vak overdragen aan hun kids en dat het bedrijf daarmee in de familie zal blijven.

De deur staat open

Bij Eveleens Paling maken ze van een versproduct een eindproduct. Dan kun je denken aan op eikenhout gerookte makreel, paling en zalm (warm en koud), maar ook aan huisgemaakte vissalades, garnalen en vissoepen. De producten worden geleverd aan veel lokale horeca, viswinkels en particulieren. De rokerij en winkel in Burgerveen is op twee dagen na (Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag) elke dag geopend. Zelfs vóór openingstijd ben je welkom, want de roker begint al om 4 uur 's ochtends. Dus heb je zin in een bakkie? Hij doet de deur graag voor je open. Ben je geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen? Ook geen probleem! Het team laat het je met liefde zien. 

Eveleens Paling

Eveleens Paling
Leimuiderdijk 228a
2154MN Burgerveen
Nederland