Woonboulevard Cruquius: een plek voor al je wooninspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor je woning of heb je nieuwe meubels nodig? Bij Woonboulevard Cruquius zit je op de goede plek! Op de woonboulevard van Haarlemmermeer vind je veel woonwinkels bij elkaar en kun je gemakkelijk winkels bekijken.
Kunstwerk bij centrum woonboulevard Cruquius

Woonwinkel Haarlemmermeer 

Bij Woonboulevard Cruquius kun je genieten van 55 (woon)winkels. Op de woonboulevard in Haarlemmermeer vind je verschillende winkels op het gebied van wonen, lifestyle, sport, doe-het-zelf en tuin. De meeste winkels op de boulevard zijn woonwinkels. Hier kun je genoeg inspiratie voor je huis vinden of slagen voor trendy nieuwe meubels. Winkels die je onder andere tegenkomt op de woonboulevard zijn: 

  • Leen Bakker 
  • Goossens 
  • Kwantum 
  • De Bommel
  • Beter Bed 

En er is nog veel meer! Ben je benieuwd welke? Bezoek de website van Woonboulevard Cruquius om alle winkels te zien. 

Inspiratie en tips van woonwinkels 

Op de website van Woonboulevard Cruquius is veel inspiratie te vinden van de verschillende winkels. De winkels hebben leuke en mooie blogs geschreven met allerlei onderwerpen die passen bij de winkels. Zo zijn er blogs geschreven over: verlichting, e-bikes, droogbloemen, woonkamers en nog veel meer leuke onderwerpen. Laat je inspireren! 

Winkels woonboulevard Cruquius

Horeca op woonboulevard Haarlemmermeer 

Wil je tijdens of na het winkelen even bijkomen met een lekker kopje koffie, thee of een glaasje fris? Geniet van een pauze onder het genot van wat lekkers. Bij La Place hebben ze een mooi terras waar je lekker kunt genieten van de zon. Verder heeft de Intratuin een Tuincafé, is Coffee & More gevestigd op de 1e etage en Zyanos Grand Café gevestigd bij De Ruijtermeubel. Kortom er is genoeg keuzes om even bij te komen.  

Woonboulevard Cruquius bezoeken 

Ben je nog op zoek naar mooie meubels voor in jouw nieuwe interieur? Doe je inspiratie op bij Woonboulevard Cruquius! Veel woonwinkels op één plek. Woonboulevard Cruquius is ook elke zondag geopend en je kunt gebruik maken van de gratis parkeerplaats. Vrijdagavond is koopavond! De openingstijden kunnen per winkel verschillen. Wil je zeker weten of jouw winkel geopend is? Bekijk de openingstijden per winkel op de website van Woonboulevard Cruquius.  

Contact

Woonboulevard Cruquius
Spaarneweg
Cruquius
Nederland