Hier wil je heen: leuke boetiekjes in Haarlemmermeer

Wist je dat er veel leuke boetiekjes in de gemeente gevestigd zijn? Dus ga je een dagje shoppen, kies dan eens niet voor de grote winkelketens. Maar ga langs bij één van deze lokale ondernemers in Nieuw-Vennep, Badhoevedorp of Hoofddorp. Gegarandeerd succes!
Binnenkant van winkel met stoelen, tassen en accessoires
Toonbank van winkel met veel leuke spullen

DK & more...

Deze gezellige winkel in Symfonie Winkelhart Nieuw-Vennep wordt gerund door een echtpaar. Shop hier de meest hippe kleding, schoenen en tassen óf laat je verleiden door een heerlijke wasparfum van Wasgeluk. Op zoek naar een cadeautje? Ook dan kun je hier terecht.

Winkelrek met kleding en kast met leuke spulletjes

Bohemia Floriande

Winkelcentrum Floriande in Hoofddorp is niet groot, maar toch vind je hier de sfeervolle boetiek Bohemia. Shop jij hier dameskleding, sieraden, leuke hebbedingetjes en meubels voor in huis of iets voor de kids? Je kunt hier zelfs terecht voor nagelbehandelingen. 

Winkelinrichting met kleding en home

Spijck Badhoevedorp

Wil je geïnspireerd worden en persoonlijke service ervaren? Dat kan bij Spijck in Badhoevedorp. Iedereen is hier welkom en wordt uitgebreid geholpen onder het genot van een kopje koffie. Er is zelfs aan de kids gedacht, want die kunnen lekker spelen terwijl jij naar hartenlust winkelt. Je vindt in deze boetiek kleding van merken als Samsøe Samsøe en Modström. Ook de producten voor in huis zijn vooral van Scandinavische aard, gecombineerd met de Ibiza-stijl. 

Buitenkant van winkelpand

Sogno

Bij het zien van deze chique winkel zou je kunnen zeggen dat dit niet de standaard boetiek is. Met comfortabele lounges en een breed opgezette winkel kun je hier als shopliefhebber je hart ophalen. Ga jij naar huis met nieuwe schoenen, tassen of kleding? Je vindt Sogno in Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp.

Binnenkant van winkel met paspoppen en kledingrekken

Sanober

De eigenaar van deze kledingwinkel in Winkelcentrum Vier Meren is trots op zijn succes. De zaak loopt goed, zelfs zonder dat hij aan een website of sociale media doet. Klanten gaan hier blij en geslaagd naar huis.

Snoepwinkel met geruite vloer en veel mokken

Snoep & Kadoboetiek

Lekkere trek gekregen, of een cadeau nodig? In Symfonie Winkelhart Nieuw-Vennep vind je de schattige én verleidelijke Snoep & Kadoboetiek. Je vindt hier een ruim assortiment aan cadeaus voor verschillende gelegenheden, servies, talloze soorten snoep, en verse chocolade.

Binnenkant van winkel met stoelen, tassen en accessoires

Wen's Tas

Wendy is een echte Hoofddorpse rasondernemer en heeft haar winkel uitgebreid van een klein pand naar een grotere vestiging, plus een webshop. Je wordt hier vriendelijk onthaalt en persoonlijk geholpen. We gokken dat ook jij niet met lege handen thuiskomt. Je shopt in deze winkel in Hoofddorp centrum heerlijke home-accessoires zoals WoodWick kaarsen en de mooiste sieraden, tassen en kleding.