CoffeeJeep: de lekkerste koffie op wielen

Ondernemer en barista Erik Ruts combineert de mooie dingen in het leven. Koffie, goede gesprekken, natuur, en een mooie auto. Dit kun je bijna geen werk noemen. Erik staat elk weekend met veel plezier in Spaarnwoude en is daarnaast regelmatig te vinden op markten en festivals. Kom jij een keer genieten van zijn verse koffie?
Erik zet koffie in zijn Jeep

Een zelfvoorzienende auto en een vintage espressomachine

Erik rijdt met zijn Jeep Grand Wagoneer uit 1974 het hele land door. De CoffeeJeep is zelfvoorzienend want water en elektriciteit neemt hij zelf mee. Zo kan hij overal parkeren en de lekkerste koffies maken. Terwijl jij wacht op je bakkie uit de vintage Ariete Zodiaco uit 1970, maakt Erik een gezellig praatje met je. Want daar haalt hij energie uit.

Jeep waar koffie in gezet wordt
Koffiebekers met logo

Geen dag is hetzelfde

Geen dag is hetzelfde voor Erik, want de ene dag staat hij op een privéfeestje en de andere dag op een braderie. Op zaterdag en zondag staat hij standaard in recreatiegebied Spaarnwoude. In de winter tref je Erik met een vuurkorf naast zijn Jeep en in de zomer serveert hij ijskoffies. Ook neemt hij regelmatig lekkere baksels mee. Dus heb je dit weekend nog niks op de planning staan, of organiseer je binnenkort een evenement? Bel Erik. Geniet ervan!

Bekijk de website van CoffeeJeep of check de Instagrampagina