Bistro Jacques: al 31 jaar een hotspot in centrum Nieuw-Vennep

Manuel en Patricia werden 31 jaar geleden eigenaren van Bistro Jacques. Hiermee brachten ze de Franse keuken naar hartje Nieuw-Vennep. Ruim 11 jaar geleden is er flink verbouwd en daarmee kan deze bistro nog jaren mee. Samen met de vaste souschef ontvangen ze veel vaste gasten. Benieuwd naar dit restaurant en van welke gerechten je hier kunt genieten? Lees dan snel verder!
Bistro Jacques aan de buitenkant

Seizoensgebonden Franse en Spaanse gerechten

Met een uitgebreide kaart en veel seizoensgebonden gerechten is er echt voor ieder wat wils bij Bistro Jacques. Van klassieke toppers, zoals de bekende entrecote Jacques met zwarte knoflook en de tournedos gevuld met zalm, tot echte Franse specialiteiten, zoals kikkerbillen en escargots. Naast de vaste kaart zijn er veel specials, zoals een Spaanse tapasavonden in de zomer of de in Nieuw-Vennep wereldberoemde lasagne. Staat jouw favoriete gerecht niet (meer) op de kaart? Manuel en Patricia bespreken graag de mogelijkheden bij specifieke wensen.

Tafel binnen bij Bistro Jacques gedekt
Tafel bij het raam
Kunst aan de muur binnen.

Op vrijdagen de lekkerste maaltijden afhalen

Wat startte tijdens corona, groeide al snel uit tot een vaste prik voor veel Vennepers. De eerdergenoemde lasagne is een echte hit als afhaalmaaltijd. Maar elke week staat een afhaalmaaltijd van Bistro Jacques bij heel veel mensen op tafel. En er gaan maar weinig gasten zonder een pot verse rabarber de deur uit. Eén ding is zeker: na 31 jaar staat Bistro Jacques echt bekend om kwaliteit. Een echte must-visit voor elke Haarlemmermeerder!

Bistro Jacques

Bistro Jacques
Hoofdweg westzijde 1173A
2152 LL Nieuw-Vennep
Nederland