QuatreBeach: hotspot voor lekker eten en als je iets te vieren hebt

Het is een mooi en indrukwekkend gebouw: het voormalige gemaal in Lijnden. Sinds kort de thuisbasis van restaurant QuatreBeach. De inrichting is industrieel met in het midden van de ruimte een bar. Links geven grote bloemen de muur een lekker kleurig uiterlijk. Je krijgt er een vakantiegevoel. Zeker als je buiten op het houten terras bent. Zelfs het zand ontbreekt niet. Benieuwd naar deze nieuwe hotspot? Lees dan snel verder!
QuatreBeach qbeach Gemaal Lynden

Van Badhoevedorp naar Lijnden

QuatreBeach is verhuisd. Van het pop up-restaurant dat viereneenhalf jaar op het terrein van de vroeger A9 stond, naar het statige gemaal in Lijnden. Wat gebleven is, is de laagdrempeligheid, het kindvriendelijke. QuatreBeach is toegankelijk voor iedereen een heeft voor ieder wat wils. Stap je op vrijdag binnen, dan kom je kantoormensen tegen met jasje en dasje. Maar ook de stukadoor in zijn werkkleding en hockeymeisjes in hun hockey-outfit. En dat kan bij QuatreBeach: iedereen is welkom!

Menu

Een groot deel van de menukaart is herkenbaar voor de gasten die QuatreBeach al in Badhoevedorp wisten te vinden. Makkelijke, lekkere gerechten zoals saté en een burger. Keuze uit diverse maaltijdsalades en natuurlijk ontbreken de vegagerechten niet. Nieuw is de mogelijkheid van shared-dining. Leuke deelgerechtjes waar je gezellig met je vrienden van geniet. Voor de lunch kan je kiezen uit verschillende broodjes, tosti’s en bowls. Zin in een borrel met vrienden? Ook dat kan natuurlijk bij QuatreBeach. Een cocktail op het terras? Geen probleem: ga zitten en geniet! Bij QuatreBeach ben je welkom voor ontbijt, lunch, borrel en diner.
 

Terras QuatreBeach 2024
Interieur restaurant QuatreBeach 2024

Van 0 tot 100

QuatreBeach richt zich niet op een bepaalde doelgroep. Van 0 tot 100 jaar, voor iedereen is er plek. Het restaurant is toegankelijk. Iedereen komt bij elkaar. Er ontstaan zelfs vriendschappen tussen mensen die dicht bij anderen aan een tafeltje zitten. Zo raak je makkelijk aan de praat met elkaar. Je zit naast vreemden en gaat als vrienden uit elkaar. En je komt elkaar altijd weer tegen bij QuatreBeach.

Iets te vieren? Kom naar QuatreBeach

Het restaurant organiseert evenementen, zoals een kaasfondue-avond, mosselen eten of bingo. Maar ook Amsterdamse avonden, waar Amsterdamse zangers gezellige optredens verzorgen. Daar kom je voor terug! Goede sfeer is gegarandeerd! Je kunt hier ook terecht voor vergaderingen en je eigen feestjes. Heb je zin in een high-tea? Ga je trouwen? Wil je een babyshower organiseren? Ben je geslaagd en geef je een borrel? Geen probleem. QuatreBeach heeft twee aparte zalen waar van alles mogelijk is. 
 

Contact

QuatreBeach
Akerdijk 12
1175 LE Lijnden
Nederland