De 4 leukste plekken om hip te lunchen in Haarlemmermeer

Ben jij op zoek naar een leuke plek om gezellig te gaan lunchen met vrienden of familie? In Haarlemmermeer vind je eindeloos veel goede restaurants, lunchrooms en eetcafés. Maar welke plekken zijn nou echt hip en hebben iets bijzonders? Wij zetten hier de 4 leukste hippe lunchtenten voor je op een rijtje die je zeker eens moet uitproberen!
Broodje bij Zoet & Zalig
Overzicht lunchroom Frenkie

Frenkie

Op zoek naar een ultra hippe koffietent? De prijswinnende koffie bij Frenkie in Hoofddorp zal je zeker niet teleurstellen! Naast een goede cappuccino of latte kun je hier ook terecht voor een gezonde sandwich, smoothie bowl, salade of zelfs een stapel American pancakes.

Broodje en drankje op het terras bij Zoet & Zalig

Zoet & Zalig

Benieuwd waar je de lekkerste zelfgemaakte taart kunt vinden? De naam verklapt het al: bij Zoet & Zalig in Hoofddorp vind je een ruim aanbod aan taarten. De prachtige taartjes worden dagelijks vers gemaakt door hun eigen patissiers. Ook hebben ze rijk belegde broodjes, salades en borrelhapjes. Zoet & Zalig is de perfecte plek om na het winkelen in Hoofddorp even bij te komen.

 

De Fruitloods met een terras in de zon.

De Fruitloods

Genieten van een heerlijke picknick tussen de appel- en perenbomen? Dat kan bij De Fruitloods! Midden op Landgoed De Olmenhorst ligt een uniek café en landwinkel. Je kunt hier naast lunch ook een heerlijke high-tea bestellen. Dé plek om de drukte van de randstad te ontvluchten en te genieten in de natuur! 

Dakterras Nozem

Nozem

Voor een waanzinnige culinaire ervaring zit je bij restaurant Nozem in Hoofddorp goed! Met mooi weer kun je heerlijk genieten op het ruime rooftopterras; een echte verstopte parel in centrum Hoofddorp. Het voelt hier bijna alsof je op vakantie bent! Naast lunch kun je hier ook terecht om gezellig te borrelen of uitgebreid te dineren. Probeer de beruchte chateaubriand of ga voor de vissoep of zeebaars. Vergeet niet van tevoren te reserveren, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt.