Frenkie: Trendy koffiebar in Hoofddorp

De trendy koffiebar Frenkie trekt de aandacht van koffieliefhebbers in Hoofddorp. Het moderne interieur heeft knalroze banken en tafelbladen in zwart marmer. Echte koffiekenners zijn fan en tippen je graag deze bar. Frenkie gebruikt namelijk koffiebonen van Vascobelo. Dit koffiemerk heeft al vele prijzen gewonnen en kun je bij een geselecteerd aantal horecazaken drinken. Naast een vers bakkie kun je bij Frenkie ook genieten van een ontbijt, lunch, een taartje en een borrel. De koffiebar is zeven dagen per week geopend en ligt in Hoofddorp Winkelstad.
Kop koffie op tafel bij koffiebar Frenkie

Speciale koffies en lunchen in Hoofddorp

Koffie drinken is bij Frenkie anders dan anders. Frenkie heeft namelijk superveel keuze!  Naast een zwarte americano of schuimende cappuccino staan er bij Frenkie nog vele andere koffies op de kaart. Denk bijvoorbeeld aan een caramel macchiato, vanille latte of salted caramel hot choco. Frenkie heeft diverse seizoensspecials om de winter of zomer nog net even wat vrolijker te maken. Je hebt ook de mogelijkheid om de koffie met een andere melk dan koemelk te bestellen. Kies uit een koffie met sojamelk, havermelk of kokosmelk.

Koffie met iets lekkers bij koffiebar Frenkie

Ontbijt- en lunchroom centrum Hoofddorp

Frenkie heeft een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart. Ontbijten of lunchen buiten de deur is natuurlijk al een feestje, maar als je bij Frenkie eet, is het dubbel feest! Geniet van onder andere sandwiches, salades, Amerikaanse pannenkoeken en de trendy smoothiebowls. Daarnaast kun je ook een heerlijk taartje eten. Vandaag al te veel koffie op? Frenkie schenkt ook wijn en zelfs cocktails!

Coffee to go Hoofddorp

Heb je zin in een coffee to go? Heb je net een wandeling door Hoofddorp gemaakt of ben je nog onderweg? Frenkie heeft ook de mogelijkheid om je koffie af te halen! Neem ook een van de diverse lekkernijen mee voor een snack onderweg.

Frenkie is een leuke koffiebar. Kom jij genieten van een lekkere kop koffie in het centrum van Hoofddorp?

Contact

Frenkie
Dik Tromplein 12
2132 TX Hoofddorp
Nederland