QuatreBeach: Mediterraans restaurant in Badhoevedorp

In het hart van Badhoevedorp ligt QuatreBeach. Dit is een concept waar verbinding tussen jong en oud gemaakt wordt. QuatreBeach is gestart als pop-up bar en heeft een strandclub gevoel. Het eigentijdse interieur is een mix van festivalsfeer met strandhuis. Omdat de chefs van QuatreBeach hebben gewerkt in Spanje, Italië en Frankrijk is de menukaart geïnspireerd op de mediterraanse keuken. Op jouw bord proef je de Middellandse zee met een moderne twist. Op het terras ligt deels zand, dus als je je ogen een tel dicht doet, waan je je er echt!
Gerecht met menukaart bij Qbeach

Pop-up restaurant met strandclub gevoel  

Schijnt de zon volop en wil je met je voetjes in het zand zitten? QuatreBeach heeft een eigen strandterras. Plof neer op een van de loungebanken, picknicktafels of strandstoelen. Zelfs de hond kan mee naar dit restaurant. In de zomer kun je jezelf onderdompelen in de hottub. Bestel er een speciaal biertje of cocktail bij en je hebt het vakantiegevoel te pakken! 

De gevarieerde menukaart  

Als je nog niet weet of je trek hebt in Spaanse, Italiaanse en Franse gerechten, ben je bij QuatreBeach aan het goede adres. Op de uitgebreide menukaart vind iedereen iets lekkers. Of je nu vegan bent of juist dol op vis. Bij QuatreBeach is de keuze reuze. QuatreBeach werkt veel met verse en lokale producten van leveranciers uit Badhoevedorp. Daarnaast verandert de lunch- en dinerkaart regelmatig. Zo is er elke keer weer iets nieuws wat je kunt proeven.  

Buiten bij qbeach met bewijzering naar plekken ver weg met de afstand
Interieur Qbeach
Surfplank aan muur met tekst qbeach met stukje van de nederlandse vlag

Thema-avonden bij QuatreBeach 

Omdat ze bij QuatreBeach houden van variatie organiseert het team regelmatig ‘uit eten met een thema’. Zoals een Spaanse avond of kaasfondue-avond. Alle activiteiten en speciale thema-avonden vind je terug in de online agenda op de website. Belangrijk is wel dat je reserveert voor de speciale thema-avonden. 

Reserveren restaurant Badhoevedorp 

Vaak hoef je bij QuatreBeach niet te reserveren en kun je direct terecht voor een drankje of een hapje. Wil je toch zeker zijn van een plekje? Dan kun je online reserveren. Kom je met een grotere groep, dan kun je het beste even bellen naar 06-15665570. Telefonisch kun je aangeven hoe groot de groep is en spreken over bijzonderheden.  

  

Contact

QuatreBeach
Sloterweg 149
1171 CM Badhoevedorp
Nederland