B&B De Kaagse Koe: Landelijke bed & breakfast in Abbenes

De B&B De Kaagse Koe ligt landelijk in de Haarlemmermeerse polder. De bed en breakfast in Abbenes is het perfecte startpunt voor fietsen en wandelen. Je verblijft in een traditionele stal uit 1903. Sinds oktober 2017 dient de oude koeienstal als B&B. Gastvrouw Judith van de Meerendonk ontvangt je graag in haar knusse bed & breakfast.
Voorkant van Bed en Breakfast de Kaagse Koe

Kamers van B&B Abbenes  

In B&B De Kaagse Koe vind je luxe tweepersoonskamers en een familiekamer voor twee volwassenen en twee kinderen. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De kamers zijn hier niet benoemd met een cijfer, maar geheel passend bij B&B De Kaagse Koe, naar een koe. Elke kamer beschikt over een ruim bed en een kaptafel met twee stoelen. Daarnaast heeft de B&B een grote gezamenlijke ruimte. Hier kun je zelf koffie en thee zetten. In de grote tuin van De Kaagse Koe is voor elke gast de mogelijkheid om te barbecueën. Houd wel rekening met de diverse dieren die rondscharrelen in de tuin.  

De omgeving van De Kaagse Koe 

Middenin de polders, tussen de weilanden, maar toch middenin de Randstad. Hier vind je B&B De Kaagse Koe. Doordat de B&B zo dicht bij alle toeristische trekpleisters ligt, is De Kaagse Koe een perfecte uitvalsbasis voor een tripje in Haarlemmermeer. Bezoek bijvoorbeeld het Landgoed De Olmenhorst (#), het Transport Museum (#) in Nieuw-Vennep of Kaagse plassen. Maar ook de natuurlijke omgeving biedt tal van mogelijkheden. Zo kun je in de omgeving goed fietsen en wandelen. De perfecte manier om even helemaal tot rust te komen! Wanneer kom jij slapen in de oude koeienstal? 

Interieur slaapkamer van Bed en Breakfast de Kaagse Koe
Interieur badkamer van bed en breakfast de Kaagse Koe
Interieur gezamenlijks woonkamer met grote eettafel bed en breakfast de Kaagse Koe

Contact

B&B De Kaagse Koe
Kaagweg 135
2157 LJ Abbenes
Nederland